sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    A chat bubble jó kérdés, hogy lehet megoldani, hogy ne rombolja a látványt. Én se szeretném magam képregényben érezni, ugyanakkor viszont elmesélem, hogy tegnap este egy órát töltöttem Wayrestben a kikötőben a "Stormhaven RP" klán rendezvényén - képzeljétek el, hogy egy fogadásos ökölharc folyik egy kikötői épületben, körülötte a nézők, akik fogadnak a harcosokra, plusz folyamatosan szerepjátszanak egymással is a /say és a /emote csatornán - 24 karakter játszott egyszerre, direkt megszámoltam. Na most, odamenni és kifigyelni, hogy ki kicsoda, aki a chatben mond valamit, az hol áll éppen, a helyiség melyik végében, hát nem egyszerű, és ez megnehezíti a szerepjátékot is, mert nyilván nem tudom oldalba bökni a legutóbbi megjegyzéséért azt a karaktert, aki a szoba másik végében áll.
    Szóval nem lenne rossz valahogy látni vizuálisan, hogy ki beszél, fogalmam sincs, hogy lehet ízlésesen megoldani.