sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    :) Az én support sztorim jobb szerintem.
    Van Coldharborban egy olyan dungeon quest, ahova csak úgy lehet bejutni, ha az egyik NPC időlegesen kismajommá változtat. (Remélem, ez nem spoiler.) Tudtam akkor, hogy legutóbb bug-os volt a quest, a kismajom playerek ott ugrálgattak a dungeon előszobájában és nem jutottak át a falon. Amikor másodszor bementem, egy supportos mágus ült a szoba közepén a földön light robe-ban, és percenként bemondta a chat-be, hogy ha egy kismajom nem jut át, whisper-eljen rá, és átviszi. :)
    Megtettem, hirtelen minden elsötétült, és a túloldalon találtam magam kismajomként ugrálva, velem szemben ott állt a Zenimaxos mágus, aki szintén ugrott egyet, jelezvén örömét, hogy segíthetett.
    Még azt is elmondta whisperben, hogy nem érti, de sok player nem whisperel rá egyáltalán, csak ott ugrálnak szó nélkül és nem jutnak át. Mondtam neki, biztos lenémítják sokan a mindenféle chat-eket a sok reklám spam miatt.