Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A színezést már nagyon várom, mert a mostani szettemet egészen kedvelem, csak v4-en ezt a rettenetes kék alapszínt tudnám felejteni. Az is igaz, hogy a barbár ruhák 1-es szinten is ugyanolyanok mint v4-en. Talán ezért is írták sokan, hogy nem érzik, hogy a felszerelés sokat módosulna.
Attól tartok, hogy a színezéssel mindenki úgy fog pompázni, mint a paradicsom madarak. Viszont a fejlődés során se találták el a színeket, talán 40-es szin környékén volt, hogy az elkészített ork szett olyan csúf sárga volt, hogy azonnal betörtem.
- változatos modellek ( v1, v5, v12 - új modellek páncélokra, fegyverekre )
Szóval amit várok a modellek változatossága. Most - szinte kényszerből - elkezdtem a staff-ot megtanulni ( a pajzs-kard még jobban működik ), viszont nincs semmi különbség a destro és resto staffok kinézetében, valamint nincs olyan bot ami igazán jól nézne ki. Talán még az Emperor staff-ja a maga egyszerűségével hangulatos, de valahogy túl nagy, vagy fura helyen fogja a karakter.
- változatosabb épületek a városokban.
Persze sejtem, hogy milyen nehéz ennyi modellt létrehozni, viszont az épületek egy városon (területen) belül annyira egyforma textúrát/színeket használnak, hogy gyakran totál elkavarodok benne. Ellenben például érdemes megnézni, hogy a Withcer 3 városa mennyivel inkább emlékeztet egy középkori városra.
- használhatóbb T8-as kraftolható szettek
- egy-egy skill fa resetje ne kelljen minden egyes alkalommal, mindent törölni
- altok között cserélhető lovak - elég lenne hetente 1 ló átmozgatása.
- altok közötti tárgycsere anélkül, hogy át kellene lépni egy másikba - ez úgy lenne jó, ha már van az egyik karakternek lakása.
- olyan hátas amivel lehetne nyílt terepen harcolni ( lenne saját skill fája, persze nem lehetne használni közben az egyéb képességeket ... vagy csak módjával ) .... az pvp-ben is vicces "lovas" rohamokat eredményezhetne.
- browser-ben elérhető karakter lap
- browser-es kereskedelem
- tengeri csaták - olyan pvp terület ahol nagyrészt csak csónakokkal, kis vitorlásokkal , vagy csapatban hajóval lehetne közlekedni.
- föld alatti városok ( újabb pve terület )
- északi terület, túlélő álruhákkal.