sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17414
    Amit előttem elmondtak a játékról, az mind igaz. Talán furcsán hangzik ez mert voltak itt egészen ellentétes vélemények is, de vannak olyan napok amikor nagyon hosszúnak tunic egy veteran szint lépés, máskor meg észre sem veszed és léptél másfél szintet.

Szerintem érdemes megvenni. Iszonyú hangulatosak a questek, bár az is igaz, hogy olyan vet5-6 körül én már kicsit meguntam őket és nem mindegyiket olvastam már el. Viszont így VR12n is van mit csinálnom. Ha úgy van quesetezek egy picit, ha arról van szó elmegyek Craglornba raidekre vagy csak group küldiket csinálni. A veteran dungeonök is tudnak elég jók lenni. Némelyikkel van egy kis szopás, de ha ráérzel az ízükre menni fog mind. Az viszont igaz, hogy nem a lootért kell oda járni... Bár van egy-két elég fasza set item ami ezekben esik.

PvP semi extra, bár én még cask most kezdtem és az én pvp szerveremen a daggerfall kb. folyamatosan minden várat az ellenőrzése alatt tart. Így egy kicsit uncsi, de legalább kapom az összes buffot:).

Hosszú az út VR12ig, de én most elkezdtem egy tankot is nevelni. Nincs sok időm játszani, szóval nem nagyon halad, de elég kellemes. Még egy sorci tervben van...meg lehet kéne egy NB is...