24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ubi™
    Komolyan ennyire ostoba vagy? Még mindig ezen lovagolsz, hogy ez nem olyan mint a régi TES játék? Ki a retek mondta neked, hogy ez olyan lesz? Ez egy Elder Scrolls világban játszódó MMORPG. De ha nem tetszik neked és naponta ideböffented, hogy ez meg az milyen sz@r, akkor mi a francnak játszol vele? Azt meg ne próbáld már meg itt beadni mindenkinek, hogy alig játszol vele, de van egy V12 meg V10-es karaktered, akikkel nem skippelted a questeket, megcsináltál minden dungeont, achivmentet, full legendary-ban vagy, a szakmákat is felhúztad, bejártad az egész világot, és most nincs mit csináldon a játékban. Ja hogy ezekkel nem foglalkoztál? Tudod ez olyan mint amikor a hülyegyerek elkezdi a 1000 darabos puzzle-t kirakni és amikor végez a szélével, mert ahhoz ugye nem kell sok ész, a belsejéhez hozzá sem kezdve felrúgja az egészet, hogy ez egy rakás sz@r. Kezdesz olyan szánalmas lenni mint az aláírásod.
  • Running
    V12-es és V10-es karaktered van úgy, hogy nem játszottál aktívan 2 hete. Ember te két hónap alatt érted ezt el, nálunk a legnagyobb kockáknak sincs v10-es altja.
    Amit leírtál abból az látszik, hogy vagy felfarmoltad magad, skippelted a játék 90%-át, vagy naponta 12 órát játszol.
    Egyik sem a játék hibája, hanem a tiéd.
  • Running
    Az AH-ra lesz megoldás, Fred már írta, a játék eme részét fejlesztik idővel, illetve hamarosan.
    A veterán szinteken meg partizni kell és akkor haladni is lehet, végül is mmo-ról beszélünk, a lényege, hogy tudj másokkal játszani, minden másra ott van a single player játék.
  • HyperManiac
    Nah az egyik fekete, a másik meg fehér...

Szarumán igenis írsz elég nagy böszmeségeket. hogy rakás szar az egész stb. Meg hemzseg a bugoktól. Ez egész egyszerűen nem igaz. Folyamatosan bővítik, javítják stb. Ha régi MMO róka vagy, akkor tudhatnád hogy minden MMO bugos az elején, és sosem tűnnek el teljesen. A WoW 10 éves és még mindig balanszolgatják, és vannak benne bugok. Az ESO sincs, és nem is lesz másképp.
    A játék hanghulata pedig egyszerűen zseniális, a grafika, a hangok min a helyén vannak.

Abban viszont igaza van Szarumánnak, hogy lvl50 után elég nyögvenyelős grind a VR szintezés, sajnos nem kisit van eltúlozva a szükséges XP. Én napi 1-2 óránál többet ha akarnék sem tudnék játszani, mert egész egyszerűen unalmas. Valóban pár sémára van ráhúzva az összes küldi. Már annyi járványt fékeztem meg hogy a Járványügyi Hivatal interjú nélkül felvenne középvezetőnek. De a fő gond az, hogy ezzel elveszik a kedvem az altozástól is más területen, mert a VR szintek farmolása olyan rossz szájízt hagy bennem, hogy isten ments azokat végigtolni még altokkal is. Ezen kívül az AH hiánya bődületes hiba. Lehet hogy megaszerver megoldással nem működne, de a gond attól még gond, nincs AH, a guild store meg nem csak használhatatlan, hanem értelmetlen is.
  • Szaruman
    Kezd fogyni a türelmem ám. Hülyeségeket állítasz, folyamatosan.
    Egy halom küldetést elolvastam, főleg az első pár zónában. Sőt, az altomat úgy kezdtem, h na ezzel majd mindent elolvasok. Nem jött össze. Még 1x leírom, h miért:

A fő gond az 'rpg' vonallal, h max papíron létezik. Amint egy zóna kész, a fene nem megy oda vissza, így nem látod, h mi lett a területen. Van választási lehetőség egy halom questben, de semmi jelentősége nincs, h mit választasz. A skyrimban mivel állandóan whiterunba mentem eladni (ott volt a házam), számított, h mit csináltam a játékban. Pl a DB egyik questje után az egyik boltos elküldött a picsába, vagy ha jött a stormcloak/imp army, akkor szintén változott a város, meg ilyen apróságok mindenhol. Itt semmi ilyen nincs, kész egy quest, többet az életben nem látod az npct. Van frakciónként kb 5 npc, akikkel később lehet találkozni, de ennyi.

Tehát, hangsúlyozom, hogy az első karakterrel NEM skippeltem minden questet (de nem is olvastam végig mindet), viszont ÉRDEKTELEN a questek nagyrésze. Nincs meg az, mint a korábbi tes játékokban, h a karakter 'valaki', inkább annyit érzek, h 'éppen erre jártál, segítsél már nekem/nekünk, aztán meg mindenki megy a dolgára'.

Ami leginkább bosszant, az okoskodásod. Földobsz egy faszságot, majd abból vezeted le a további faszságokat. Igen, én is tanultam logikából, h hamis állításból bármi bebizonyítható, köszönöm rá a példát.

• PiszkosFred
    De nem is tudnal egyetlen egy kuldetest sem visszaidezni, hogy ki mi merre hany meter. Max. a fo kuldetest, de fogalmad sincs a vilagrol, az utalasokrol, az NPC-krol, sztorikrol, semmirol. Ezt szinte boritekolom. Ez a bajod.

Te skipeled a PVE content 90%-at, hogy elerj a max szintre es lehessen menni raidre. Igy persze grind az egesz, space-space-space-kill-kill-space-space. Csakhogy ez egy TES jatek, es ezzel igy magaddal basztal ki, amire MOST jottel ra, es emiatt rossz a szad ize. Ez nem a te jatekod. Ha raides loottal akarsz fovarosban tundokolni a lowlvl karkaterek elott, akkor ez nem a te jatekod. Bar, ezt mar te is latod. Bosszant is a dolog, szemmel lathato.

De azt tovabbra sem ertme, miert kell mindezek utan hazudni? Penzed nem kapod vissza. Jobb az elmeny nem lesz szamodra. Semmi sem lesz jobb attol, amit csinalsz. Lasd be, elcseszted, rossz jatekot valasztottal, es ez nem a te stilusod. Ahelyett, hogy tovabballnal es keresnel valami szorakoztatot szamodra, beszelsz itt ossze-vissza. Bar, ez is tipikus valahol.
  • MaRee
    Hát, igazából most jól bele gondolva ebből a 250ből szerintem az olvasgatás-nézegetés-craft-RP-cyro olyan 70-80 lehet max, úgyhogy még mindig lassú vagyok mint a dög :D Mentségemre szóljon hogy az elmúlt hetekben kb 2naponta tudok egy órát játszani
  • Szaruman
    De te cyrodilban nyomod, ott alacsonyabb az xp szerzési ráta. :)
  • MaRee
    250 óra playednél járok, vr7
  • Szaruman
    Meh... a játékban egy v12es karit kb 70 óra fölhúzni. Napi 3 óra játékkal ~20 nap. A játék 80 napja van kint, sry, h van egy maxos karim (meg egy majdnem maxos). Ezzel a nolifer dumával jönni totál BS.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem ezt meg tudom javasolni. Ne a személybe köss bele, hanem az állításokba. Ha meg tudod nevezni a másik (többi) mmo topikot, ahol nemtetszésemnek adtam hangot, hajrá. Nem fogsz ilyet találni.
  • Szaruman
    Az utóbbi 2 hétben sztem 15nél kevesebb órát töltöttem a játékban. Igen, az a lényege egy játéknak, h szórakoztasson, de amikor 30 percen át nem lehet összerakni egy partit (12 főst, nem 4et), mert kidobál random 3-5 embert a 12ből, akkor a szórakozás némileg háttérbe szorul. És ez nem túlzás, se a 3-5 ember, se a 30 perc, ez konkrétan a tegnapi raidnél a regrp volt. Illetve a próbálkozás, mert fél óra után hagytuk a picsába.

MMO hoppernek nem tartom magam, az utóbbi 10 évben kb 6-8 mmoval játszottam, átlag 6-8 hónapig vagyok egy játékban, de van ahol 1+ évig is.

"csak a szokásos, az időmilliomos kövér, nőtlen kockanomádok szarrá játszották, " - ugye ezt nem érvként hoztad föl?

Remélem 2 maxos karival (jó, az egyik csak v10) nem sorolsz a felső kategóriába. A 2 kari viszont arra elég volt, h 2 irányból is lássam a skilleket, a balanceot, és a bugokat is. DKval talán kicsit kevesebb van, NBvel kicsit több.

#17175 erre a jó ízlés keretein belül nem tudok reagálni.

tl;dr Szerintem nem ér annyit, amennyit kérnek, érte, más szerint igen, a döntést (h megveszi-e v sem) úgyis mindenki maga hozza meg.
  • Signon
    Személy szerint már kicsit unom, hogy minden egyes új nagyobb mmon-ál ugyanaz a pár tucat ember teszi itt magát.
    Először azzal, hogy mekkora májerek , hogy 2 hét alatt max szinten vannak ( persze napi 1-2 óra játékkal és úgy, hogy ők aztán mindent de mindent felfedeznek és elolvasnak aha....)

Majd egy hónap után ugyanezek a kockák sírnak, mondván alig van end content.

Nem tudom te, illetőleg a fentebb megszólított mikro 8bár annál hangosabb ) közösségbe tartozó gamerek mazohisták vagytok-e, de pont ti mmo "kalandorok" tudhatjátok a legjobban, a content mindig az első 1-2 hónap után kezd bejönni, amikor a többség elér arra a szintre , hogy használni is tudja, ugyanis ez a réteg fog úgyis előfizetni nem pedig a két hét alatt veterán12 nolifer vérpistikék. Azok addigra már tovább szaladtak a következő hiperszupi mmora.

Mindezzel egyébként nekem nincs is problémám amíg közülük páran mint te nem érzik ezután küldetésüknek, hogy még hónapokig teleszemeteljék a fórumokat és hergeljék az egyébként a játékot még aktívan játszó embereket neadjisten akik éppen gondolkodnak annak elkezdésén.

Számodra a tanulság, hogy a következő világmegváltó mmo megvételével várj start után 1-2 hetet, majd miután megvetted ne 0-24ben kockulj rajta így nem fogsz azon stresszelni, hogy vannak benne bugok illetve nem teljes az end content mivel mire így max szintű leszel fentiek 90% már megoldódott.

Tetszik nem tetszik 2014 ide vagy oda minden mmo "tele" van bugokkal a megjelenéskor, illetőleg az első 1-2 hónapban teszik bele az end content jó részét.

Azt az idézetet meg vedd már le mert csak saját magad parodizálod vele :P
  • Tababo
    a béta nem győzött meg, de megvettem. nem bántam meg, totál beszippantott.
    ha szereted a tes világát akkor kötelező. sok quest fasza történettel...stb. a pvp a véleményem szerint brutál jó.
    nagy piros pont hogy jól van optimalizálva. minimális lagom van elvétve...betudom usa szerónak.

minimális bugal találkoztam idáig lehet majd belefutok komolyabbakba is.

mint minden mmonál itt is az első hét után nerfért kiabáltak..blablablablablablablabaaaa....

csak a szokásos, az időmilliomos kövér, nőtlen kockanomádok szarrá játszották, van 4db vr12-es karakterük és most éppen hugyozzák a játékot.

szerintem vedd meg.
  • Running
    Gondolom, te sok olyan megjelenő mmo-val találkoztál az eltelt 10 évben, amely tökéletesen és hibátlanul jelent meg. Hagyjuk már.
    Csak azt nem értem, ha ennyire szenvedsz és szívből gyűlölöd a játékot, miért játszol vele. Egy játéknak nem az a lényege, hogy szórakoztasson?

Nem gondolod, nem azzal eltölteni az életed, hogy egy "botrányosan szar mmo"-val játszol?
  • PiszkosFred
    Nem. En azt mondom, hogy hazudsz. Sertett dacbol, vagy egyeb okbol, nem tudom, de nem is erdekel. Te is tudod, en is tudom, mas is tudja. Nincs mirol beszelni.
  • Szaruman
    Leírtam a véleményemet a játékról, amire te annyit mondasz, h kamu, de h mi/hol, azt nem. Ok.
    Azt továbbra is fenntartom, h jelen állapotában a játék inkább egy fizetős béta, mint egy kész játék. Vannak élvezhető részei, de az összkép egyre inkább negatív, ahogy haladok előre.
  • Running
    A játék a jelenlegi állapotában botrányosan szar.
    - Ez a saját véleményed, szerintem meg király, ennyi

Endgame gyakorlatilag nincs (2x 10 perc raid),
    - gyakorlatilag 400 óra pve küldizés, 18 dungeon, jópár veterán dungeon, solo és publik dungeon, egy borzasztó nagy pvp terület várfoglalós és egy elég új maxos veterán zóna

a pvp még kezdetleges (balance is szar, és a nagyobb fightokon lag is van),
    - vannak balansz gondok, de semmi extra, kezelhető, óriási tömegben van lag, de így is sokkal jobb mint bármelyik előző mmo-ban. A motor kiválóan kezeli a tömeget

de ami igazán minősíthetetlen, az a bugtömeg, amivel találkozik az ember. Működésképtelen skillek (ez egy kategóriának tűnik, de kb 3 módon jelenik meg), bugos bossfightok, bugok mindenhol (gyakorlatilag egy partit nem lehet megcsinálni, összevissza ledobálja az embereket, crash, olyan hiba, h a klienst csak bezárni lehet, etc).
    - ebben pár igazság van, de minden pontban erősen túlzás

És akkor még ott van az a rész, h lvl 50ig a játék kb az 'elmegy' kategóriába tartozik, 50 után monoton questgrindelés az egész (vagy csak simán mobgrind, lehet választani). Kb 1500 quest van a játékban, ezek nagyrésze 3-5 sémát követ. Erre jön még az alapjaiban elcseszett játékmechanika és a tucatmmo harcrendszer.
    - ez kvázi nettó baromság úgy ahogy van. Veterán szinteken úsznak meg azok, akik 2 hét alatt max szintre vágynak és nem sikerül

Amit nem rontottak el, az a kinézet (mivel adott volt), és a zene. Tartalom ténylegesen nem jön, a kiadásra ígért zóna jött 1.5 hónappal a kiadás után (ami a 2x10 perc raidet tartalmazta). Amit kiadás utáni 1. hónapra ígértek, az most a 'majd ősszel' kategóriában van.
    A 'frissítések' (bugfixek) pedig sokszor több hibát okoznak, mint amennyit kijavítanak. Arról szól egyébként a patchelés, h összevissza lenerfelnek mindent.
    Ha szereted a tes világát, akkor vársz a TESVI-ig. Ezt a szart meg olyan messziről kerülöd, amilyenről csak lehet.
    - Ezek megint erős túlzások és tipikus mmo hopperek hülye dumája
  • PiszkosFred
    Felesleges, mert idegben vagy (#17160), ugy pedig nem lehet normalisan beszelni semmirol sem. Majd ha lenyugszol, akkor. Vannak hibai a jateknak, de amit leirtal, az direkt eltulzott hangulatkeltes. De, ha ez neked egy picit is segitett es jol esett, amen. De ne vard, hogy bologasson hozza az, aki pedig jol szorakozik es nem igy latja.
  • Szaruman
    Mutass rá bármelyik pontra tételesen, h mi valótlanság benne.
  • PiszkosFred
    kat*
  • PiszkosFred
    Szerintem direkt irta le ezeket a valotlansagot, mert duhos, amiert a penzeert nem azt kapta, amit hitt naivan, hogy kap. Mindenki mas, aki egy TES jatekot vart mmo elemekkel, jol szorakozik 2-3 honapja. Aki ujabb wowkiller szarsagot vart, az most hisztizik es baszhatja a penzet. Ennyi.
  • Szaruman
    Azért a pbaoe skilleket nehéz sztem a lagra ráfogni (mármint h nem mennek). A skillbalance pedig jelenleg ott tart, h életképes dps = light armor+ staff. Komoly partiba nem engednek be mást dpsnek.

A fő gond az 'rpg' vonallal, h max papíron létezik. Amint egy zóna kész, a fene nem megy oda vissza, így nem látod, h mi lett a területen. Van választási lehetőség egy halom questben, de semmi jelentősége nincs, h mit választasz. A skyrimban mivel állandóan whiterunba mentem eladni (ott volt a házam), számított, h mit csináltam a játékban. Pl a DB egyik questje után az egyik boltos elküldött a picsába, vagy ha jött a stormcloak/imp army, akkor szintén változott a város, meg ilyen apróságok mindenhol. Itt semmi ilyen nincs, kész egy quest, többet az életben nem látod az npct. Van frakciónként kb 5 npc, akikkel később lehet találkozni, de ennyi.

Craglorn majdnem 8 héttel az EA után jött ki, a 4-6 hetet nem sikerült tartani. Főleg, h az első patchbe korábban a DB/TG volt beígérve (hazudva).
  • Omrega
    én inkább az egyedül szenvedő típus vagyok, de így is nagyon megfogott a játék. Tény, hogy V1 től már kicsit több odafigyelést igényel, még a normál mobcsoportok levadászása is, de addigra már úgy is megtalálod a megfelelő stílust, illetve némi pénzért bármikor átképezheted magad.

A kereskedelemhez kicsit több kapcsolat kell és 3-4 kereskedő csapatban érdemes résztvenni.

A pvp terület rettentő hangulatos, főleg a nagy csatákban való részvétel.

Ami kellemetlen az a rendelkezésre álló tárolókapacitás és a lovak ára.
  • Nephin
    épp 6 hét*
  • Nephin
    Nyilván van, aki így érzi. Szerintem egyáltalán nem monoton a questelés, rengeteg karakteres npc-t, drámát vagy épp vicces helyzetet zsúfoltak bele a játékba, persze ha elnyomkodod a szöveget, akkor ebből vajmi keveset érzékelsz. Úgy valóban unalmassá válik rövid idő alatt.

A működésképtelen skillekről szintén az elején hallottam, elvileg azok is a távolság miatti lagból adódtak, nálam sosem volt ilyesmi. Hopp, a bétában tényleg láttam egyet a DK-nál, de javították. Gyakorlatilag minden buggal foglalkoznak, van, ami hamar megoldódik, van, amire többet kell várni. A support is jó, nekem eddig max pár óra volt a reakcióidő, legtöbbször pár perc és válaszoltak. A skillek és classok balance-olása folyik most, vannak nerfek, de erősítések is, ez persze sokaknak nem tetszik, főleg a vámpírokat érinti érzékenyen a dolog, nagyon durván túllőtték őket és most a nerf fájdalmas dolog.

Az új tartalmakról azt ígérték, hogy 4-6 hetente jönnek, másfél hónap volt Craglorn, az nálam éss 6 hét, szóval eddig oké. A következő június végén lesz, az megint kb. 6 hét, aztán júliusban elvileg.
  • Jeffjohnson
    Igen, igazad van.
    Amit Szaruman felsorolt bugok,működésképtelen skillek,monoton questek,meg, hogy késve jön a beígért tartalom, stb... az mennyire igaz?
  • Nephin
    Nem, két pozitív van, lásd #17158. Mást én sem tudok mondani, sok a hater, pedig remek a játék. Akinek WoW2 kell, az inkább Wildstarozzon, ez egy rpg, olvasni kell, gondolkodni, odafigyelni.
  • Jeffjohnson
    Ööö na most kinek higgyek. Egy nagyon negatív és egy nagyon pozitív vélemény :) egyszerre mind2 csak nem lehet igaz.
  • Nephin
    Nagyon jó. Remek hangulat, jó történetű questek, széleskörű lehetőségek a karakterre (kismillió skillből rakhatod össze a neked tetsző buildet), a zene csodás, a grafika is szép. Az elején többeknél sok volt a bug - nálam akkor sem volt szinte semmi -, ezeket nagyjából javították és folyamatosan javítják, nemsokára jön a következő frissítés is, plusz a távlati tervek is biztatóak.

Ami kicsit sok lehet, az az 50 utáni szintezés (nagyon megnő a szintek között szükséges XP mennyisége), ha nálad az a lényeg, hogy minél előbb maxos legyél. Ha magát a játékot élvezed, akkor ez sem gond, egy karakterrel bejárható az összes terület, közben folyamatosan fejlődsz. A PvP-ben is rengeteg lehetőség van a kiscsapatos portyázástól a zergelős várfoglalásokig, esetleg a szóló vadászatig is, a gondot itt a szerver fizikai helyzete okozza, az európai áttelepítést nyárra ígérték, ezután valószínűleg megoldódik az esetleges lagprobléma.

A két raid nem igazán hosszú, de egész jó sztorijuk van, sőt, nekem még jó pont is, hogy nem kell fél napokat ott tölteni ahhoz, hogy meglegyen. :)

Összefoglalva, nálam a dobogó tetején áll az eddigi MMO-im között (sok volt) a vanilla Lotro mellett.
  • Szaruman
    A játék a jelenlegi állapotában botrányosan szar. Endgame gyakorlatilag nincs (2x 10 perc raid), a pvp még kezdetleges (balance is szar, és a nagyobb fightokon lag is van), de ami igazán minősíthetetlen, az a bugtömeg, amivel találkozik az ember. Működésképtelen skillek (ez egy kategóriának tűnik, de kb 3 módon jelenik meg), bugos bossfightok, bugok mindenhol (gyakorlatilag egy partit nem lehet megcsinálni, összevissza ledobálja az embereket, crash, olyan hiba, h a klienst csak bezárni lehet, etc).
    És akkor még ott van az a rész, h lvl 50ig a játék kb az 'elmegy' kategóriába tartozik, 50 után monoton questgrindelés az egész (vagy csak simán mobgrind, lehet választani). Kb 1500 quest van a játékban, ezek nagyrésze 3-5 sémát követ. Erre jön még az alapjaiban elcseszett játékmechanika és a tucatmmo harcrendszer.
    Amit nem rontottak el, az a kinézet (mivel adott volt), és a zene. Tartalom ténylegesen nem jön, a kiadásra ígért zóna jött 1.5 hónappal a kiadás után (ami a 2x10 perc raidet tartalmazta). Amit kiadás utáni 1. hónapra ígértek, az most a 'majd ősszel' kategóriában van.
    A 'frissítések' (bugfixek) pedig sokszor több hibát okoznak, mint amennyit kijavítanak. Arról szól egyébként a patchelés, h összevissza lenerfelnek mindent.
    Ha szereted a tes világát, akkor vársz a TESVI-ig. Ezt a szart meg olyan messziről kerülöd, amilyenről csak lehet.
  • Jeffjohnson
    Bár a TES világát nem ismerem (ez lenne az első) de a bétában már játszottam vele. Csak, ahogy ez lenni szokott az igazi problémák kb. akkor jönnek ki ha már 1 hónapot legalább játszottam vele és ezért kérdeztem, hogy így már pár hónappal az indulás után még mindig jó-e a játék.
  • Running
    Sok a negatív kritika, de a játék nagy jó. Szép és hangulatos, jó sok tartalommal. A frissítések hetente jönnek, a nagyobbak havonta. Aki szereti a TES világát annak kötelező vétel.
    Érdemes csapatot keresni a játékhoz, úgy sokkal szórakoztatóbb. A negatív kritikát általában azok írják, akik eleve úgy álltak hozzá, hogy wow killer lesz, semmit nem tudtak a játékról, a másik fele imád egyedül szenvedni.
  • Jeffjohnson
    Gondolkodom, hogy megvegyem-e a játékot. Már kint van egy ideje. Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni (hülye kérdés tudom de kíváncsi vagyok a véleményekre)? Mi az, ami nagyon nem működik a játékban? PvP mennyire életképes? Van-e rendes endgame tartalom?
  • FNightWalker
    !ELADÓ!

Guild Wars 2 Heroic Edition (PC) játékszoftver (7.000FT)
    Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékszoftver (9.000FT)

A kettő együtt "akciósan" 13.500FT-ért elvihető

A termékekhez tartozik DVD tok illetve papírok - igény esetén - ezeket postázással tudom elküldeni, aminek az ára a vevőt terheli.

ÉRDEKLŐDNI PÜ-ben!
  • cain
    jogos, benéztem. :D
  • BEAST #17154
    Közben rájöttem, hogy tetőtől talpig mediumban lehetséges, de így az amúgy is költséges magicka alapú skillek még durvábbak lennének.
  • BEAST #17153
    A weapon crited? :D

A spell critet nem nehéz összehozni weapon + light armor + inner light + set bonuszok.
  • cain
    45% a critem most, mint v2 sorc.
  • s0n1c
    De engedi az, csak szar :DD
  • BEAST #17150
    Na igen a DaoC... én egy valewalkert szeretnék összetákolni, de a játék nem engedi. :(