sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Röviden: ha szeretsz belemerülni a világba, felfedezni, elolvasni a történeteket, könyveket stb, akkor ki ne hagyd, ha powerlvl egy hónapig nem alszok, hogy minél előbb max legyek és raid típusú játékos vagy, akkor inkább ne vedd meg.

Hosszabban: a játék remek, a sztorik hol viccesek, hol kisebb drámák, a skillek széles körű lehetőséget adnak a karaktered összeállítására (feltéve, a nem az OP build érdekel kizárólag - én íjász vagyok, ami a közvélemény szerint szar, én meg imádom és simán haladok vele), a grafika gyönyörű, a hangok/zene egy álom, rendszeresen jönnek a frissítések, vannak játékosok mindenfelé (istenkére ne hallgass, ő a házitroll itt). A veterán területek valóban frusztrálóak tudnak lenni, mert rengeteg xp kell a szintlépéshez, de ha továbbra is érdekelnek a questsztorik, plusz klánnal haladsz, ha gyorsabban szeretnél fejlődni, akkor semmi gáz (6 óra volt majdnem két veterán szint legutóbb). Balance nincs és nem is lesz, de folyamatosan finomhangolják a skilleket. PvP-ben zergelhetsz, kiscsapatozhatsz, de szóló vadászat is lehetséges, ha odafigyelsz, én imádom. A crafttal valóban mindent meg tudsz oldani magadnak, ha felfejleszted őket, ez nálam pozitív, de egyéni ízlés kérdése. A távlati tervek is tetszenek, ez megint szubjektív. A bugokat irtják, van, amit gyorsan, van, amit lassabban, de dolgoznak vele, nekem megfelel. Néhány dolog hiányzik, mint pl. a housing, de az is lesz majd, addig remekül szórakozom a többi dologgal. Perpillanat nem látok jobb MMO-t a piacon, de ez megintcsak szubjektív.