Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nah akkor megpróbálom összefoglalni:)
A grafika gyönyörű MMO szinten, Lvl 1-50 ig zseniálisan jó a játék, a küldetések változatosak, a full audio párbeszédek színt visznek a világba, hangulatosak a helyszínek, a fő sztori jól adagolt, az ember eltud nézelődni meg felfedezgetni napokat akár.
Aztán vr 4-5 környékén egy kicsit beleun az ember a küldikbe, egyre inkább csak próbál minél hamarabb túl lenni egy zónán mert nem igazán jó nézelődni meg felfedezni ha már egy véletlenül pluszba behuzott mob miatt is 100% hogy megdöglik az ember fia, a kisérleti buildeket egyre inkabb visszaszorítja a hatékonyság kényszere, egyre inkább idegesítőek az apró bugok, logikátlan megoldások amik az elején még fel se tűntek. Nincs senki a dungeonbe és solozni meg nem lehet egyes szóló dungeonoket, vagy tele van mint a spájz oroszokkal és megy a zerg 0 élménnyel. Csapattal dungiba járni meg csak merő mazochizmus mert loot lófaszsestifény, nekem meg egy ilyen konzolszökevény mutáció aka "achievment" nem motiváció mert nem lesz fejlődik tőle semmit a karakterem, egy színes ikonért szenvedjen az öreganyja órákat veteran dungiba wipeolva. Pénzt gyakorlatilag repairon kivül semmi másra nincs értelme költeni, kilehet maxolni minden szakmát egy karakteren akár, teljes önellátás elérhető, nyersi van szarásig, a lehető legjobb geart le tudja kraftolni magának mindenki aki rászánja az időt. És akkor kapunk még 2 VR szintet 10 felett hogy szenvedjünk a 0 lootért meg egy ranglistás helyért Craglornba. Meh, itt adtam fel.
Hát kicsit negatív lett, de legalább kiírtam magamból:D
Mindezek ellenére nem bánom hogy megvettem a játékot, a 2 hónap alatt korrektül le tudott kötni, és ha a jövőben megtalálják a nyerő utat, lehet folytatom, viszont valami nagyot kell dobniuk ahhoz hogy rávegyem magam. remélem segítettem:D