sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17367
    Nem kötelező, megy az egyedül is sokaknak. Én nem érzem magam különösen skilles játékosnak, de vet1-7ig általában szólóztam + veteran dungeon group finderrel.

Aztán a guildben utólértük egymást és így jobban pörgött a public insta+ veteran dungeon dolog. Azóta is mennek + dolmen becsukogatós/world boss ölős körök is mennek.

Nyílván ezeket egyedül már nehéz megcsinálni és ide inkább kell még pár ember, de questezgetni lehet egyedül is. Nekem vet4-5ön volt gond, ott valamiért sokat haltam, de utána már nem...kivéve ha nem figyelek...ami azért sokszor megesik. Klasszikus eset, hogy mondom a többieknek, hogy srácok, akkor ebbe meg abba ugye nem áll bele senki....majd én szépen beleállok mintha kötelező volna.

No, amit ki szerettem volna nyögni az csak annyi, hogy lehet egy kisit változtatni kell a skilleken vagy az armoron és utána megint megy minden szépen. Abban igazad van, hogy a veterán területek több odafigyelést igényelnek és nehezebbek.