Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
gabor696 #17334 Gratula annak a nyomoréknak aki az én nevemben írogat a Resonance guildnak!!!
Röhögni ér!!! Ill nem röhögni hanem szánakozni, hogy szegény ennyire nyomorék.
Jah és jó lenne ha nem írogatnál senkinek a nevemben. Kösz
Idézet a leveléből amit a Resonance nek küldött az Én nevemben :
"Nagyon remélem h a levél célba ér!
Aadwark vok, a Supernatural Covenant klán vezetője a Elder Scrollsban DC oldalon.
Mid size guildem van sok jó taggal. Elvárás, jelentkezési form meg hasonló bullshit ek nincsenek nálunk, mivel ha nem tetszünk egymásnak az úgyis kiderül . Cél a kikapcsolódás, PVE és PVP tartalmak megismerése (small group al krokodilba resource-ok elfoglalása utánpótlás megakadályozása, dungeon ok beverése stb...), lehetőségek kiaknázása meg hasonló bla bla....
Még mielőtt oltogatnátok h a 16 éves kis pöcs minek irogat mondom h 31 éves vok nem gyerek.
Nem akartam irni nektek de forrt bennem a düh azok után ha a burkolt toborzásotok kikerült az eso fansitera. Gondolom tövig benyaltatok valami adminnak h ki ne hagyja a klánotok linkjét. Ez szerintem kurvára nem ettikus de mindegy.
Megnéztem a honlapotokat, nem rossz de süt belőle a felsöbbrendűség érzése elég volt a szabályzatot elolvasni. Megnéztem pár jelentkezést is, amit pár szerencsétlen jelentkezővel műveltetek, az már kritikán aluli, mintha élveznétek h megalázhattok embereket.
Nekünk nincsen weboldalunk meg egyéb szarságok, van egy 20 fős mumble szerver és kész. Nem kell itt agyonszervezni semmit sem.
Végeztem egy kis kutatást mmo területen (google és társaik, klánok megkeresése több mmoban) és több fórumon is rendesen osztanak titeket, elég sok klánnak a bögyében vagytok és nem is csodálkozok rajta.
Azzal a mentalitással ami nektek van csodálom h még van tagotok!
Én soha nem voltam tagotok, nem ismerek embereket tőletek de el tudom hinni amikor rólatok fröcsögnek több fórumon (sg.hu, GSO fórum TOR és STO topikja, stb). Két vezetőtök neve pedig már közszájon forog, Zsolty és Mistgun.
Nem ismerem őket nem tudom kik ők de ha ezt két nevet említem mmos körökben mindenhol köpködést kapok, de sokszor elég, ha a klán nevét mondom csak ugyanezz a reakció.
Srácok, el kellene gondolkozni a változtatáson! Ha ennyire nem megy ez nektek - a jelek szerint nem megy- akkor ne eröltessétek. A két vezetőtöket meg ha ennyire utálják akkor nem lenne korrekt lemondatni őket? Gyurcsány Feri is lemondott végül nem baj az! Az alkalmatlan vezetőket el kell mozdítani!
Az arrogancia csak úgy süt a honlapotokról ezen kár vitatkozni, az ész nélküli terjeszkedésetek pedig egyre több ember irritál, nem lesz ennek jó vége.
Mi nem félünk tőletek meg ha meg is környékeztek minket abba kegyetlenül bele fog törni a bicskátok és kurvára oda fogok nektek csapni! Ezt vegyétek igéretnek!!! Azt hiszitek nagyon és erősek vagytok de majd én helyre teszlek titeket ha velünk akartok szórakozni!!!
Ennyit akartam leírni és ezennel csatlakozunk mi is az anti resonance táborhoz!
Nem vagytok az ellenségeink (még) de ha belénk köttök akkor szétcsapunk titeket az ESOban és a többi mmoban ahol ott vagytok, mert nem fogunk leállni!
Jó játékot!
Aadwark"