The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik ilyen a Lesser Circle boss a sivatagban. Ott is általában leölik már a summonert, így esélye sincs megidézni a bosst. Mondjuk fasza epic kardot dob, lehet farmolni.

Igaz csak egy lehet nálad, de közekl a város és pont szétszedi az ember meg vissza is ér mire megint spawnol a summoner. Mondjuk nagy tömegben már kevésbé lehet farmolni.
Nem feltétlen bugos, ha kevesen vannak meg lehet csinálni. Nekem vasárnap reggel sikerült....vagy 3an voltunk ott csak ez ilyen kurva korán volt (6 körül, nem tudtam aludni) és megvártuk amíg resetelõdik az egész. Akkor ha beszaladtok, elindul az event és meg tudod menteni a tagot a temetõben.

Amikor 1000en vannak kint akkor az.ért nem megy mert mire már majdnem resetelne a dolog valami hülye beszalad direkt mert ezzel szórakázik.

Mûködik a prioritás magasra állítással,azóta egyszer se állt meg a kép.Még egyszer köszönöm a segítséget!
j0nNyKa
ja így gondoltam, hogy logból, mi is szoktunk néha, funny shit az biztos 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

0Fritz0
Jól átsütve szeretem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PiszkosFred
Visszakapja mindenki. Egyéni rollbackra nincs lehetõség, tömegest meg nem akarnak, így most azon dolgoznak, hogy a logokból (mert ugyebár mindent logol a játék, bármit is tettél, vettél, stb. eddig) visszaállítsák a problémás accoknál a dolgokat. Fórum devtracker - errõl szólnak az utolsó idõszak kommentjei.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
egyébként errõl valami developer infó, hogy esetleg visszaszolgáltatják-e az elveszett cumókat?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

baaazdmeeeg ne már! eret vágok ha a lila matsaim kukába mentek! én már 100-as bankkal nyomom

Terawatt
Semelyik TES nem szólt a túlélésrõl ilyen formában. Modolni lehetett, de az más kérdés, itt ilyen nem lesz.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Omrega
Én is folyamatosan a tárgyak elhelyezésével küszködök, egy ideje már fel se veszem az étel alapanyagokat, a kovács és szabó mesterség mellett egyszerûen már nincs elég helyem.

A sivatag a porfelhõivel egybõl visszahozta a Morrowind-es hangulatot. Gyorsan le is gyártottam egy breton maszkos kámzsát.

Azt sajnálom, hogy a különbözõ helyekhez nem lehet specifikus álruhákat beszerezni, például az EP fagyos szigetén szerencsétlen karakter egy szál semmiben indul. Az ott található álruha is egy fémpáncél amiben jog szerint nagyon gyorsan meg kellene fagynia.

Szó mi szó, rágyúrhattak volna egy kicsit a túlélésre is.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

ok, köszi.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Teppik Amon
Nem csak te vagy ilyen itemhorder. Én is összeszedek minden xart. Bár az encsantos rúnákat már nem tartom meg (de összeszedem azért 😊
És nagyon kevéske a bank tárhely, meg a hátizsák, meg a ló.
A torchlight azért tetszett, mert a pet-et el lehetett küldeni a harcmezõrõl a boltba, hogy adja el a felesleget.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

PiszkosFred
EP oldalon csak ennyi idáig.

ilyesmikre gondoltam, igen.

PiszkosFred
Amit én írtam területet, Shadowfent, az nem bugos, hanem valami technikai gubanc van ott, legalábbis eddig csak ott a goblin barlangban és stormhold belsejében esett le az FPS-sem egyedül, és indokolatlanul. A zóna többi 98%-ban nincs gond, ezért sem értem.

Omrega
Kicsit zavart a North point küldetés bug-ja, miközben elkerülte a figyelmem, hogy már áthajózhatnék Alik'r sivatagjába, így naívan a Bangkorai küldetéseket kezdtem megoldani, kicsit furcsa volt, hogy már a város széli tucat mobok is 4-5 szinttel nagyobbak. De aki épp mellettem volt az csak 27-es szintû volt ( én 33 ), így már "vígan" letoltuk a 37-eseket. De amint egyedül maradtam, akkor már 3x37-es már csak akkor ment ha nem vettem félvárról a harcot.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

milyen területek vannak még, amik ennyire bugosak?

Igen, nálam is úgy kezdõdtek a gondok, hogy megkaptam újra az EA és CE-s leveleket. Most van két Mara gyûrûm is, meg úgy általában mindenbõl kettõ. <#idiota> Csak most mit csinálja a bankkal? Megint kezdjem el bõvíteni és reménykedjek, hogy nem jön elõ megint a hiba? Azért hiányzik az a rengeted gold is, amit beleöltem a bankba. Vagy várjak a javításra? Addig meg ketyeg a 30 napom, nehéz a questezés is így.

http://edtool.net

Eddig szerencsére a mostani guild bankos bugból kimaradtam, ugyanakkor nekem már ürült egyszer a bankom teljes tartalma.
Elsõ hét közepén 10-es szinten fejeztem be Coldharbouros köldetést, amikor kaptam 4 új levelet. Megnéztem õket, újra megkaptam a köszöntõ leveleket, peteket meg a treasure mappokat. Beérve a városban viszont azt is észre kellett vegyem, hogy a bankom teljesen üres, az elsõ néhány nap gyûjtögetése ment a levesbe (minden szakmát húzok, mindent gyûjtök). Teljesen tele volt, persze csak néhány darab mindenbõl.
A support egybõl írt egy szabvány levelet, hogy majd foglalkoznak a dologgal, aztán egy hétre rá jött egy újabb szabvány levél, miszerint az elmúlt napok patchei sok felhasználói jelzést javítottak, remélik az enyémet is. Persze a bank tartalmáról nem volt szó.
Egyfelõl nem olyan sok anyagról van szó (és végülis most van 2 CE treasure map készletem vigaszul 😊), de ijesztõ, hogy ilyen hibák fordulhatnak elõ.

Terawatt
Igen. 😊

Csak az eso.exe 32 kell high-ra tenni priorítást,ennyi?
Megpróbálom majd jelzek,köszi szépen.
Most éppen fut a repair hátha az is segít.
PiszkosFred
Hja, és akkor a folyamatosan pörgõ researchot ne említsem... Igaz, hogy van még 8 nap mondjuk az egyikbõl, de már megvan a következõ, és az az item is fogja a helyet. 😊

Terawatt
inventory grid view addon? Azzal egy fokkal jobb az átláthatóság. 😊

ˆ TomStorm: állítsd be a játék proci prioritását high-ra a feladatkezelõdõl és akkor ritkább lesz sokkal. Szerintem egyszerre hirtelen sok dolgot akar betölteni és a játék alapból olyan, mintha ablakként futna még fullscreen alatt is, és a windows alapból nem hajtja annyira, mintha tényleges fullscreen lenne. Nekem ez segített.

Edit: csudálatos kép redditrõl.<#hehe>

PiszkosFred
Jaja, de ha nem is alkategóriát, legalább kapjon egy új oszlopot az inventory nézet (armornál a típus, materialnál a szakma legyen megjelenítve, stb.), amelyet lehetne rendezni és ezzel nagyjából egy helyre kerülnének az összetartozók - már ez is nagy segítség lenne.

Az a baj, hogy "harácsoló" vagyok, vagyis semmit sem akarok kidobni, aminek látom az értékét vagy hasznát. Ezért minden alapanyagból van legalább 2 stack a bankban, minden gazt összeszedek, a rúnákról nem is beszélve. A fun tárgyakat (kosztümök, vicces trophykat meg aztán meg sem említem...). Minden pénzem a bank és az inventory bõvítésére költöm, de +10 hely is csak egy óráig húz ki a szarból. 😊

Meg kellene tanulni lemondani- és ott hagyni dolgokat a világban, de tudom, hogy 10 perc múlva biztos, hogy arra lesz szükség, és verhetem a fejem a falba.

A férõhellyen én is küzdök, de nekem nem ez a legfõbb bajom. Kb. 15. percet töltök el mindig azzal, hogy a fuul inventory-ból berakjam a bankba azokat amiket szeretnék, eladjam a szemetet és postázzam havernak amik neki kellenek. Ilyen béna inventory rendszer még nem láttam. Ráadásul mindig találok valamit, amit kihagyok a mazsolázás közben, hogy aztán kezdhessem elõlrõl. Ha legalább lenne valami sub category, hogy pl. heavy-medium-light armor, vagy a nyersanyagokat is lehetne csoportosítani szakmák szerint már egy fokkal jobb lenne. Egy ilyen cuccot találtam, ami legalább automatice berakja a bankba, ami már be van stack-elve. De a bankos hiba miatt már ezt sem merem használni.

Hát ez a game nagyon jó!😊
Olyan hangulat van mint utoljára Age of Conan-nál volt így MMO játéknál.
Érzõdik a TES világa közben v.mi fantasztikusan eltalálták így fantasy környezetben mint MMO.
Na még lenne mit írnom csupa jót de nincs idõm,játszanom kell..

Ja de egy kérdés gyorsan!Nincs fps drop megy ultra minden DE mégis néha megáll a játék és ez nem tetszik.Mitõl lehet ez?Akkor talán mikor v.mi spell effect van de nem tudom pontosan inkább random.Aztán mintha felgyorsulna az idõ miután megáll a kép és minden megy tovább.Ez mi lehet?
PiszkosFred
Tegnap csinálni akartam egy alkimista altot, mert már nem férek a sok gaztól, de pont emiatt nem kockáztattam 😊 Eddig elkerültem a bugokat - kopp-kopp -, talán ha kétszer estem le a "semmibe", és egyszer szorultam be egy ajtóba, de más bugom nem volt 29 szint alatt.

Hozzáteszem, hogy Shadowfen indoor területeit szerintem rosszul kezeli a játék, ott technikai gond lesz, akár komoly leak is lehet, mert amíg az outdoor területekkel nincs gond, ahogy belépsz bármilyen belsõ területre, egyszerre kezeli az összeset, npckkel, játékosokkal, mindennel. Azt javítani kell, mert idegesítõ tud lenni, hogy stabil 60 fpsrõl leesik 10-15re.

Más bugom nem volt eddig, viszont a férõhelyemmel (illetve annak hiányával) többet küzdök, mint eddig bármikor bármelyik játékban.

Egy elég komoly hiba ütötte fel a fejét tegnap óta a játékban. Többeknek, köztük nekem is, eltüntek a már kibõvített bank helyek. Másoknak a skill pontjai tüntek el vagy az éppen bankba betett sok-sok gold. A hiba akkor jön elõ, amikor átlogolsz alt karakterre. Ekkor ha belépsz a bankba visszaáll az alap 60 slotra, a benne lévõ dolgaid, ha van elég helyed az aktuális karakterednél, akkor oda kirakja, ha nincs, akkor így jártál. Rengeted bug report van már róla, de eredmény még semmi, csak az hogy tudnak róla. A support csak a szokásos reply-vel válaszol. Az eddigi hibákat még elnéztem, de ez már elég bosszantó és dühítõ, amikor az ember idejével és pénzével játszanak. Emiatt most nem sokat tudok csinálni a játékban, a krafthoz hiányzik sok dolgom, questezni nem tudok rendesen, mert fél óránként tele a zsákom (111 férõhely), nem tudok hova kipakolni. Remélem rendesen csuklanak Zenimaxnál. <#gun><#boxer><#violent>

Omlás
Az egyenlegbõl levonja végrehajtandó tranzakciók közé kerül így a bank szerint az elérhetõ egyenleg a havidíj árával kevesebb lesz. A pénz ott is van a számláján meg nincs is 😄 majd visszakerül mikor a terhelés vissza lesz vonva jó esetben legalábbis így kéne mûködnie 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Igen levonta 600 ft maradt rajta
PiszkosFred
Biztos, hogy levonta? Nem csak zárolta, lefoglalta?

Köszi én is így gondoltam, csak vajon vissza kapom-e az élesítéskor levont 1 hónapot
PiszkosFred
Pár fõ- vagy guild küldetésbõl származik, ezért spoilerbe rakom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Running
Cancel sub, aztán beírod a gamecard kódot, szerintem. A kártyás fizetést lehet bármikor élesíteni, ha mégis úgy jön ki.

Szeretném megkérdezni hogy amikor beélesítettem a játékot megadtam neki a számla számomat, (tudom rengetegszer volt róla szó nekem is levonta a kártyámról) de most vásároltam gamecardot. Mit javasoltok adjam hozzá az accountomhoz vagy cancel subcription (gondolom ez kell ahhoz hogy többet ne vonja a bankkártyámról) és azután mehet a kód.
az meg, csak az inventory management okoz komoly fejtörést 😞

Running
Nyomjatok ti is párat, ha van pózolós...

Running
Szép.

Szaruman
EPnek igen, de tudod, van még 2 másik szövetség.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bangkorai? Az a VR5 volt...
Ilyenkor utálom a vasárnapot.Alapjáték meg is van de GC kódot csak reggel küldik.Viszont annyiból megérte várni,hogy nem kezdtem a hétvégén,hogy így mindösszesen 11ezer ft-ból kijöttem és van 90 nap játékidõm,ráadásul nem is használt account hanem teljesen új Standard edition😊
BANGKORAI katasztrofa......a questek és a belogolás is problematikus 😞(( pedig már 43 😛

Köszi a válaszokat mindenkinek!

Egyébként a pvp engem is vonz, ott ahol indokolt jó, ha sok ember van. Tehát a nagy csaták tényleg jónak tûnnek.

Megmaradtak a vegyes érzéseim, de szerintem ki fogom próbálni, fõként, ha valamelyik ismerõsömet is be tudom fûzni 😊
NA server, szombat este 10 az USÅ-ban, maintenance...
Terawatt
Mögötted a csaj kilát a szemébõl? <#nyes>

Én azt kell mondjam neked, hogy ez nem változott. Ugyan a vadonban már nem több a játékos mint a farkas, de még mindig megvan ugyanez a "vidám jelmezbál" érzés, amirõl írsz, a public dungeon-okban meg a public boss-ok körül.
Nekem ez eleinte nagyon furcsa volt, mert mindig single-player voltam, de valahogy én át gyorsan tudtam állni rá úgy, hogy inkább jól szórakozom rajta, mintsem bosszantana. Poénnak fogom fel. Nem tudom megmagyarázni de valahogy itt is megvan az "immersive" érzés, de máshogy, mint egy single-ben. A legjobban ezt tényleg a pvp területen lehet érezni, ahol a "vidám jelmezbál" érzést áttöri egy sokkal erõsebb, az egyazon hadseregbe tartozás érzése, ahol már nem vidám jelmezbál van, hanem egymás életét véditek miközben törtök elõre vagy véditek a várat, és próbáltok összedolgozni.
Hihetetlen érzés a pvp, ezt nem gondoltam volna, emlékezetes perceket ad, pedig még szinte el se kezdtem.
Crokin
hát, mi a neved, adok ingyen mert nem gyõzõm kidobni õket .)

Repatarurgyán