The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz csak egy lehet nálad, de közekl a város és pont szétszedi az ember meg vissza is ér mire megint spawnol a summoner. Mondjuk nagy tömegben már kevésbé lehet farmolni.
Amikor 1000en vannak kint akkor az.ért nem megy mert mire már majdnem resetelne a dolog valami hülye beszalad direkt mert ezzel szórakázik.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A sivatag a porfelhõivel egybõl visszahozta a Morrowind-es hangulatot. Gyorsan le is gyártottam egy breton maszkos kámzsát.
Azt sajnálom, hogy a különbözõ helyekhez nem lehet specifikus álruhákat beszerezni, például az EP fagyos szigetén szerencsétlen karakter egy szál semmiben indul. Az ott található álruha is egy fémpáncél amiben jog szerint nagyon gyorsan meg kellene fagynia.
Szó mi szó, rágyúrhattak volna egy kicsit a túlélésre is.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
És nagyon kevéske a bank tárhely, meg a hátizsák, meg a ló.
A torchlight azért tetszett, mert a pet-et el lehetett küldeni a harcmezõrõl a boltba, hogy adja el a felesleget.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
http://edtool.net
Elsõ hét közepén 10-es szinten fejeztem be Coldharbouros köldetést, amikor kaptam 4 új levelet. Megnéztem õket, újra megkaptam a köszöntõ leveleket, peteket meg a treasure mappokat. Beérve a városban viszont azt is észre kellett vegyem, hogy a bankom teljesen üres, az elsõ néhány nap gyûjtögetése ment a levesbe (minden szakmát húzok, mindent gyûjtök). Teljesen tele volt, persze csak néhány darab mindenbõl.
A support egybõl írt egy szabvány levelet, hogy majd foglalkoznak a dologgal, aztán egy hétre rá jött egy újabb szabvány levél, miszerint az elmúlt napok patchei sok felhasználói jelzést javítottak, remélik az enyémet is. Persze a bank tartalmáról nem volt szó.
Egyfelõl nem olyan sok anyagról van szó (és végülis most van 2 CE treasure map készletem vigaszul 😊), de ijesztõ, hogy ilyen hibák fordulhatnak elõ.
Most éppen fut a repair hátha az is segít.
ˆ TomStorm: állítsd be a játék proci prioritását high-ra a feladatkezelõdõl és akkor ritkább lesz sokkal. Szerintem egyszerre hirtelen sok dolgot akar betölteni és a játék alapból olyan, mintha ablakként futna még fullscreen alatt is, és a windows alapból nem hajtja annyira, mintha tényleges fullscreen lenne. Nekem ez segített.
Edit: csudálatos kép redditrõl.<#hehe>#hehe>

Az a baj, hogy "harácsoló" vagyok, vagyis semmit sem akarok kidobni, aminek látom az értékét vagy hasznát. Ezért minden alapanyagból van legalább 2 stack a bankban, minden gazt összeszedek, a rúnákról nem is beszélve. A fun tárgyakat (kosztümök, vicces trophykat meg aztán meg sem említem...). Minden pénzem a bank és az inventory bõvítésére költöm, de +10 hely is csak egy óráig húz ki a szarból. 😊
Meg kellene tanulni lemondani- és ott hagyni dolgokat a világban, de tudom, hogy 10 perc múlva biztos, hogy arra lesz szükség, és verhetem a fejem a falba.
Olyan hangulat van mint utoljára Age of Conan-nál volt így MMO játéknál.
Érzõdik a TES világa közben v.mi fantasztikusan eltalálták így fantasy környezetben mint MMO.
Na még lenne mit írnom csupa jót de nincs idõm,játszanom kell..
Ja de egy kérdés gyorsan!Nincs fps drop megy ultra minden DE mégis néha megáll a játék és ez nem tetszik.Mitõl lehet ez?Akkor talán mikor v.mi spell effect van de nem tudom pontosan inkább random.Aztán mintha felgyorsulna az idõ miután megáll a kép és minden megy tovább.Ez mi lehet?
Hozzáteszem, hogy Shadowfen indoor területeit szerintem rosszul kezeli a játék, ott technikai gond lesz, akár komoly leak is lehet, mert amíg az outdoor területekkel nincs gond, ahogy belépsz bármilyen belsõ területre, egyszerre kezeli az összeset, npckkel, játékosokkal, mindennel. Azt javítani kell, mert idegesítõ tud lenni, hogy stabil 60 fpsrõl leesik 10-15re.
Más bugom nem volt eddig, viszont a férõhelyemmel (illetve annak hiányával) többet küzdök, mint eddig bármikor bármelyik játékban.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként a pvp engem is vonz, ott ahol indokolt jó, ha sok ember van. Tehát a nagy csaták tényleg jónak tûnnek.
Megmaradtak a vegyes érzéseim, de szerintem ki fogom próbálni, fõként, ha valamelyik ismerõsömet is be tudom fûzni 😊
Nekem ez eleinte nagyon furcsa volt, mert mindig single-player voltam, de valahogy én át gyorsan tudtam állni rá úgy, hogy inkább jól szórakozom rajta, mintsem bosszantana. Poénnak fogom fel. Nem tudom megmagyarázni de valahogy itt is megvan az "immersive" érzés, de máshogy, mint egy single-ben. A legjobban ezt tényleg a pvp területen lehet érezni, ahol a "vidám jelmezbál" érzést áttöri egy sokkal erõsebb, az egyazon hadseregbe tartozás érzése, ahol már nem vidám jelmezbál van, hanem egymás életét véditek miközben törtök elõre vagy véditek a várat, és próbáltok összedolgozni.
Hihetetlen érzés a pvp, ezt nem gondoltam volna, emlékezetes perceket ad, pedig még szinte el se kezdtem.