sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nem vagyok politikus, egy a kutya sem szavazna ram, ketto, mar megvan a boldogulashoz szukseges penzem :)

Lehet, hogy nincs meg VR szintu karakterem, de a tobbieknek van, akik rajtam es rajtad kivul nyilatkoztak. Tudod, ez egy forum, nem csak a kettonk szemetdombja.

Amin felbasztam az agyam (kepletesen, mert egyebkent mosolygok), az a kovetkezo kifejezesek: "botranyosan szar", "minosithetetlen", "bugtomeg", "messzirol kerulni".

Anno leirtam/elmondtam cikkben, kommentben, felkonfban, hogy azok az emberek, akik wowbol vagy egyeb mai mmobol esnek be az ESO-ba, azok 2 heten belul hajukat tepve fognak menekulni, mert EZ AZ MMO NEM AZ AZ MMO, amit keresni fognak. Nem tevedtem sokat. Es tovabbra is tartom, hogy #17169 ratapintottam a lenyegre. Nincs ezzel gond, en is dobtam ki penzt mar, mert beprobaltam valamit, amirol kiderult, hat nem nekem valo. De nem is jarok vissza oda eszt osztani. Tudom, forum, de a fentebb felsorolt jelzok miatt atleptel egy hatart, amelyet nem kellett volna. Es tovabbra is tartom, hogy mindezt idegbol irtad, direkt "odamondva erosen".