The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Igen, csak 8-at lehet, a többi nem kutatható, az azokkal rendelkezõ tárgyakat esetenként meg kell becsülni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terawatt
Szerintem mindet ki lehet, csak egy idõ után már borzasztóan sok idõ lesz.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy
ugye vannak a traitek... ha jól tudom 6 vagy 8 traitet (hirtelen nem jut eszembe) lehet csak kifejleszteni?

eladó az accom! 8k huf. május 9ig aktív!
Terawatt
Gamekapocs teszt. Ez már korrektebbre sikerült, mint a bétás.

és a saját magad által legyártott pedig a legkevesebbet....ha ketten összebeszéltek úgy lehet egymást faszán boostolni

Szétszedésbõl jóval több xp jön, mint gyártásból. Ha olyan cuccot szedsz szét ,amit másik player gyártott, az adja a legtöbbet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes
A craftolassal kapcsolatosan lenne egy kerdesem: jol erzem, hogy pl. clothing-nal jobban fejlodik a skill, ha loot-bol szarmazo dolgokat szedek szet, mintha szepen es ugyesen osszegyujtogetnem az alapanyagokat es azokbol szintemnek megfelelo, vagy eppen megnovelt anyagkoltseggel az elerheto legmagasabb szintre valo feher armor piece-eket gyartanam akar egy szorogos kis mehecske ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha mar addon: nem tudom, hogy korabban volt-e mar errol szo, de erdekelne ki milyen addonokat hasznal jelenleg, amik megkonnyitik az eletet a jatekban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hexex86
Valahogy meg lehet oldani, hogy az XFire felismerje?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

MrStokes
Ezt emliti is Force a videoban, az alacsony skill szint miatt ne varjunk magasabb tier-be tartozo alapanyagokat, de mivel az item upgrade-ekhez szukseges anyagok nincsenek tier-ekhez kotve, igy ez egy tokeletes es keves raforditast igenylo modszer ezen osszetevok felhalmozasara.

Nem villámgyors de a feladatát ellátja! Hamarabb megtalálja a cuccot mint én és ez a lényeg😊 Nekem teljesen jól mûködik
PiszkosFred
Guild Store SEARCH addon

Fogalmam sincs, miért maradt ki ez a lehetõség már eleve, de hát mit értek én a lovakhoz, biztos volt rá ok. Megtenné azt vki, aki most online, hogy kipróbálja, mennyire mûxik?

soon 😊

Nekem 2, de régebben ilyen 3-4 itemeket dobott most meg csak egyet. És annak is a nagy része ilyen szar mert mondjuk 3 cottont kb. bármikor szerzek.

Mondjuk woodworkingen 1 van csak. Szal megnézem, hogy van-e difi.

Azzal együtt ez jó tipp, kíváncsi vagyok mikor nyomják följebb az elsõ hireling szerzését.
volt vagy 5 perc, amire megjött a mail.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nekem 1 pont van rajta és elág low level cumókat hoz....még mindig alap szövetet meg fát....

érdekes ez...lehet bugos is...mert raktam több pontot a hirelingre és azt gon doltam, hogy akkor majd jobb cuccokat küldenek és majdnem be is jött mert az elsõ csomagban rögtön volt 2 legendary cucc, aztán viszont ilyeneket dob, hogy 3 cotton és semmi más. Vagy 3 vmi fa. Szal nem 3-4 itemet, hanem csak egyet és az is általában tök szar.

Lehet vissza kéne venni a pontokat és csak 1et hagyni. Másnál is van ilyen?
és miért?

Fpocok
exploitgyanús

Parasite Eve 2, best game EVER!

Count Adyn
Lehet hogy balfaszok de legalább hallgatnak a jó szóra😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BAAAZDMEEEG!!! /már csináltam is 3 altot 😄 /

Fpocok
"The maintenance is complete and the European megaserver is now back online and available."

3.0 közvetlen gépbe.
Fpocok
<#eljen><#taps>

Nem lehet, hogy valami lassú usb porton vagy? Tedd át másikba, mert lehet sok minden van azon és a sávszélt lefogják. A legjobb, ha direkt van a gépbe dugva, egyedül. De ez csak egy tipp.

A mohának mindig a déli oldala fás!

j0nNyKa
nem szar hozzáállás <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az a szörnyü , hogy Win8.1 alatt minden más hibátlanul fut. Egy régebbi nagám klikkje behalt, vettem ezt, de kb billentyürõl tolom a spelleket, mert random behalnak. Elég sürven.
PiszkosFred
A vicc az, hogy mind a német, mind a francia CM pénteket emleget, maga az esemény is pénteken van, csak az angol CM "mond csütörtököt". 😊

PiszkosFred
Starting immediately, we have changed the regular maintenance times for The Elder Scrolls Online, based on player feedback. The game undergoes regular maintenance to provide you with the best service possible. We have scheduled the following windows for this purpose, although we may not need to use them every week:

North American Megaserver
Tuesdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
Thursdays at 8:00am EDT (12pm GMT)

European Megaserver
Tuesdays at 6:00am CEST (5:00am BST)
Thursdays at 6:00am CEST (5:00am BST)

ZFang + G600 kombóval nem tapasztaltam semmi ilyesmit.

Na lehet vették a lapot és ma nem fõidõben, hanem most van a karbantartás.

Nekem semmi gondom nincs a Razer Nagá-val.
Az elôfordul persze hogy nyomom a gombot de már egy másik varázslatot elkezdtem aminek van casting time, vagy néha lemegy a célkereszt a target-ról és azért nem nyomja el.
köszi, én is sorccit tolom most, akkor ki is veszem, mert baromi jól néz ki
Terawatt
Sorci Storm Calling ágon az ulti. Nagyon komoly, én imádom. 😊

az utolsó képen az a villámos skill az melyik?
AZ A GEAR!!! OMG

nézd meg 2 staffal!

és nézd meg más fegyó variációval!

A Staffok szopódnak

rage
Nálam is így teszi le, de utána a tálcán rákattintva a böngészõ ikonjára, mikor az felugrik, teljesen eltakarja.

De a zene pl továbbra is szól alatta 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

0Fritz0
Képek csak úgy.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

2014-es Razer Naga-m van. Elég sürven nem tudom használni az oldalsó gombokat. Nyomom, de nem reagál. Másnak van hasonló gondja?
Ez csak nálam van így , hogy hiába teszem le alt+tab-al vagy windows gombal a játékot és mondjuk büngészek, a játék a háttérben továbbra is teljes képernyõn fut mögötte?😊
Hát érdekes, most meg már simán beenged.

Terawatt
Akkor nem tudlak lebaszni. <#vigyor2> Egy idõben naponta volt kérdés gw2nél hogy miért nem jön meg az autentikációs levél. Hát mert fos-mailre regeltek. 😄

Persze. Gémél.

Terawatt
Freemail/citromailre regelted a játékot?

Hmm nálam délután óta lefõtt a játék, azt írja ismeretlen IP címmel próbálok belépni, és irjam be az emailes access kódot, amit nem fogad el, újat meg nem küld <#gonosz3>

miéééért kell új karinál mindent újra confogolni?!?!?! áááááááá

Torzonborz
Az biztos hogy egy opcionális cset bubi elég hasznos lenne . <#eljen>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

és a legfontosabb ami nem is bug hanem nagy elcseszés az pedig az egymás közti kommunikáció!

nem tudom ti hogy vagytok vele,de lehetetlen felismerni egymást és borzalmasan körülményes a kommunikáció,trade stb.
Úgy futok el a guildtársak mellett,hogy azt se tudom ki-kicsoda....megszólítani valakit,mert akarsz tõle kérdezni valamit szintén impossibile....
nem is beszélve arról,hogy ha nem bambulod a csetet azt se fogod észrevenni,hogy szól hozzád valaki mondjuk SAY-ben.....nem tudom mi volt a koncepció és miért,de WOW-ból pédázva:

tudtad,hogy kit hogyan hívnak,hányadik szintû,milyen gearje van,melyik guildbe tartozik, milyen class/faj....1 klikkre azonnal tudtál neki privát üzit küldeni,de emotokkal vagy SAY-ben is azonnal a másik értésére lehetett adni,hogy kommunikálni szeretnél vele....

nagyon ,nagyon szar ez így ami most van! bombázzátok a készítõket valamit csináljanak! legalább egy chat bubble vagy valami legyen már! vagy jobb klikkre menü alap emoteokkal a targetelt karin stb. stb.