Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A dolog onnan indult, h a kolléga #17157-ben megkérdezte, h érdemes-e vételre a játék. Leírtam, hogy szerintem miért nem, amire te #17169-ben idebüfögted, h hazudok (persze azóta sem írtad le, h miben). Illetve te azóta sem csinálsz mást, mint a személyem hiteltelenítésével próbálod a mondandóm tartalmát támadni (politikus vagy véletlenül?...).
Teszed ezt úgy, h a játéknak körülbelül csak a 25%át láttad (hiába 4 vagy tudomisén hány karakterrel, attól még az nem 100%), tehát ha valakinek, akkor a te véleményednek van kevesebb valóságalapja (írhatnám, h lószart sem ér a véleményed, de én is művelt vagyok).
Szóval még1x, h te is fölfogjad: semmi személyes sértettség, meg hasonló BS nincs. Egyszerűen az általam (meg a másik 15-20 vr10-12es, aki van a guildben) tapasztalt dolgokat írtam le a játékról. Ha ez neked nem tetszik, netán még nem is találkoztál ezekkel a dolgokkal, mert a játék elején tartasz, akkor nem lenne bölcsebb annyit írni, h 'ezeket nem tapasztaltam, DE még kis szintű vagyok'.