sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hogy kihez mesz sirni es mit teszel, speciel pont nem erdekel (irnam, hogy leszarom, de nem irom, mert muvelt vagyok) - no offense.

En ezt latom beloled/toled. Ha szamodra en egy fanboy (vagy i-vel irjak?) vagyok, akkor engetessek meg nekem, hogy en meg egy maximalista hc kockat lassak benned, aki szoges ellentete - a leirt mondatadait alapjan -, annak, amiben en hiszek es vallok.

Azt azert engedd meg, hogy elismerjem, 550 orat beletolni valamibe, ami szar es utalod, az azert nem semmi. Te jo eg, mi lenne, ha meg tetszene is? Bar ez esetben a 70 oras VR12-es mondatodat nem ertem, de nem fogom rakerdezni, mert a vegen azt fogod hinni, kotekedek. Pedig nem.

Te magad is leirtad, mast vartal es mast kaptal. Ez a gond. A masik gond - szinten leirtad -, hogy nem talalsz olyan tarsasagot magadnak, amely esetleg boldogga tenne es kiszolgalna a szinten ismertetett celjaidat, amely meg az ESO-ban tart. Nem tudom - es idegem magam, le is szarom -, hogy miert kinzod magad egy olyan jatekkal, amelynek kvazi egyetlen egy eleme sem tesz boldogga. Arra tudok gondolni egyedul, hogy fel evet fizettel ki elore, es azert maradtal, mert "ha mar kifizettem, akkor megeszem az egeszet, addig eljek". Ez esetben eskuszom kifizetem neked a fennmarado osszeget, csak fejezzuk be a hulyeseget.