The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
North American Megaserver
Tuesdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
Thursdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
European Megaserver
Tuesdays at 6:00am CEST (5:00am BST)
Thursdays at 6:00am CEST (5:00am BST)
A mohának mindig a déli oldala fás!
A mohának mindig a déli oldala fás!
Az elôfordul persze hogy nyomom a gombot de már egy másik varázslatot elkezdtem aminek van casting time, vagy néha lemegy a célkereszt a target-ról és azért nem nyomja el.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
és nézd meg más fegyó variációval!
A Staffok szopódnak
De a zene pl továbbra is szól alatta 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nem tudom ti hogy vagytok vele,de lehetetlen felismerni egymást és borzalmasan körülményes a kommunikáció,trade stb.
Úgy futok el a guildtársak mellett,hogy azt se tudom ki-kicsoda....megszólítani valakit,mert akarsz tõle kérdezni valamit szintén impossibile....
nem is beszélve arról,hogy ha nem bambulod a csetet azt se fogod észrevenni,hogy szól hozzád valaki mondjuk SAY-ben.....nem tudom mi volt a koncepció és miért,de WOW-ból pédázva:
tudtad,hogy kit hogyan hívnak,hányadik szintû,milyen gearje van,melyik guildbe tartozik, milyen class/faj....1 klikkre azonnal tudtál neki privát üzit küldeni,de emotokkal vagy SAY-ben is azonnal a másik értésére lehetett adni,hogy kommunikálni szeretnél vele....
nagyon ,nagyon szar ez így ami most van! bombázzátok a készítõket valamit csináljanak! legalább egy chat bubble vagy valami legyen már! vagy jobb klikkre menü alap emoteokkal a targetelt karin stb. stb.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
meg amit már írtam, hogy nem szeretem, hogy mögöttem futnak (ráadásul viszonylag messze)
jöhetnének mellettem / elõttem, meg a madár modellje lehetne kisebb, állandóan belelóg pl. az inventory rendezkedésembe
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
twitch.tv\mnk_official
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Bevezetnék valami dinamikus életerõ növekedést a bossnál, player számtól függõen. Késõbb persze nem lesznek ennyien, de ez már a bétában sem tetszett.
én se értem Terawatt ,de naponta 1-2 küldi ilyen nem csak nekem,mert sok emberkével találkozom akiknek szintén nem megy....most a sivatagban pl. nem jelent meg a Quest Item miután beszéltem az NPC-vel....csak játék újraindítás után lett elérhetõ....
tény, hogy vannak, tény, hogy kevesebb, mint bétában, és tény, hogy relog megoldja, DE tény, hogy jobb lenne, ha nem lennének 😊
A második olyan szetemet gyártom le ami nem mûködik :S se az AOE stunolós set se ez a mostani ami elméletileg pajzsot rakna rám 30% hp nál....
nem mûködik instant a fegyverváltás iszonyat laggol
a light attack 3x annyit sebez mint a heavy attack ! állítólag csak staffnál
nem lehet kilogolni....lemegy a számláló és nem történik semmi
a skillek is botrányosan laggolnak...hiába nyomok le valamit nem történik semmi csak félmásodperc múlva
nem mûködik a Bolt escape stunja 😞 és ez a leglagosabb skillek egyike
rengeteg küldi csak úgy megy ha újra indítod a játékot 😞
ezeket már elküldtem a supportnak is! remélem javítják hamarosan 😊
nektek valamI?
Egyébként köszi a válaszokat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne egy problémám.
Ma megvettem a játékot, és aktiváltam a hivatalos oldalon.
A kulcs beírása után kérte, hogy adjam meg késõbb mivel szeretnék fizetni.
Beírtam a bakkártya adatokat, és levonta a 30 napot a kártyámról, de a játéknál 30 napot ír csak 60 nap helyett, plusz ugye vonná lefele következõ hónap elején megint.
Ilyenkor mi a teendõ, írjak a supportra vagy csak hibásan jelzi ki az oldal ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Uppercat -2h
reverse slash -2h
Puncturing Strikes morphja Biting Jabs
Solar flare
Rushed ceremony
Radial sweep ultimate
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"