24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16989 Sőt karakter kaszttól, beállított skillektől, annak pontszámától és az egyéni ügyességtől sem független. -
#16988 Hétvégén nem tudtam játszani a fő karakteremmel : Omrega - Templar - DC , így az egyik off varázslómmal játszottam 7->10 szint között, ugyanúgy az AD kezdő területen. Elég érdekesen vannak skálázva a V területek ugyanannak a területnek a normál verziójához képest. Amit a V1-V2-es karakterrel csak nehezen, minden skillt bevetve tudtam megcsinálni, azt az L7-10-es karakter L4-6-os felszerelésben, mindenféle gyógyítás nélkül simán végigtolta.
Mintha a karakter sebzése és az ellenfelek HP-ja nem arányosan lenne növelve, de lehet, hogy tévedek, és a varázsló alapból jóval magasabb DPS-el rendelkezik. -
#16987 Köszi, kipróbálom, jelenleg mind a 3 pont a másikra van morfolva. -
Munkie #16986 Áh, tényleg, meg is feledkeztem szegényről! -
#16985 Nem kell reagálni az üzeneteire, általában törölni szoktam a válaszokkal együtt. -
Munkie #16984 Főleg ha sorci lennék és dps, nem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Vagy csak félrecímezted cica. -
#16983 power of the light > vampire's bane > dark flare -
#16982 Templarral mivel lehet magas DPS-t elérni ? -
thegodhimself #16981 Hát ezzel a "spamm-elem a chrystal shard-ot amig van mana" rotával nem lehet 300-nál több dps-ed... -
Munkie #16980 Praise Zenimax!
"Fixed an issue where some quest achievements appeared to have vanished after patch 1.1.2. All your achievement data still existed and was not compromised – this was strictly a visual UI issue." -
basho #16979 Köszönöm! -
Ében #16978 Ezt a topicot keresed. -
basho #16977 Sziasztok! Remélem, jó helyen járok. Némi problémám van a The Elder Scrolls IV.-el... Többszörös újrakezdő vagyok ebben a szép játékban. Végigvinnem még soha sem sikerült, több hónap után sem... Most például ott a baj, hogy a Morrohun Team házába (egy malom) mentem legelőször, és a ház alatti kazamaták és egyéb romoknál összeveszem egy lidérccel. De ahogy elteszem láb alól, a játék kihajít az asztalra. Nem tudom, mi lehet a oka. Van valakinek hasonló tapasztalata? Tud valaki a segíteni? Előre is köszönöm a segítséget... -
MaRee #16976 Nekem csak úgy működik már. -
Droughert #16975 Már a paypal fizetés sem működik? Eddig nem volt vele gond, most este viszont már nem enged be, mert lejárt az előfizetés. Nem volt megszakítva, eddig is paypallal fizettem, most viszont nem vonja le a pénzt. Valakinek hasonló probléma? -
cooley #16974 Hallottad volna a TS-t! :D Bizony kell hozzá taktika, mert ha valaki csak 1-2 másodpercet csúszik, burulhat az egész group. -
Munkie #16973 ÓÓ és még nightbladeünk se volt, pedig az egy olyan kis ultit tol, ennyi dolgunk sincs. /w Zenimax Q_Q -
#16972 Hát sok taktika nem volt. Ennél még LFR is összetettebb :D -
Munkie #16971 Én a köreikben játszom és mégsem! Tuti megint ittak...
Mindenesetre a trialok pörögnek, s továbbra is várjuk az érdeklődők jelentkezését kicsiny (és beteg!) guildünkbe.
-
MaRee #16970 Szerintem ők sem -
Sir Critical #16969 Nem teljesen értem, hogy az utolsó 3 komment miről szólt -
cooley #16968 Bocsi apu!
Hogyne lenne elég! Szerintem a többség a felét nem tolta ki... Nem mindenki olyan pro makrós ám, mint te. -
#16967 Neked ilyenkor már lövik a pizsit, ne okoskodj. A 3. bossnál az 500 dps nem biztos, h elég... -
cooley #16966 Mert nem teljesen 100-as, de majd jön a drága jó Munkienk, és bebiggyeszti ide a 2. menet képét és videóját is, ha minden igaz, ahol már 34 lélekkel gazdálkodhatunk a boss legyőzését követően. :)
Elég egyszerű a boss, ha már megvan a megfelelő taktika. A 3. boss még egyszerűbb, csak minden DD-nek ki kell tolnia legalább 500DPS-t. Ez már kicsit problémásabb, de a jövő hét folyamán szerintem már simán le fogjuk nyomni AA-t. Ha senki sem nyomkodja rosszul a 'wasd'-t, akkor halál nélkül sem lesz probléma! :D Aztán reszkess Hel Ra Citadel, jön a Callidus! ^^ -
#16965 Az egyik ciki értéket mutatott (dps addon, és lehaltam a fighton :D), a másikat csak azért, h ki legyen takarva ^^ -
#16964 Csetet megértem. Addont miért? -
#16963 Pár addont takartam ki, illetve a chatet. -
#16962 Grat. De miért van kitakarva több dolog is? -
#16961 A Callidusnak AAban lement a 2. boss is a mai napon.
Ha te is szeretnél részese lenni hasonló kalandoknak Ha valakit érdekel a félhc progress raidelés, a fenti linken tud elérni minket.
Remélem, a kép nem cseszi szét a fórumot, ha nagy. Ja, meg azt is, h jól illesztettem be. -
Nephin #16960 Továbbra is szívesen látunk bárkit, aki egy felnőtt, ámde jófej társaságban szeretne raidelni, vagy csak simán játszani - crafterek, guildshop, bank, veterán területek pucolása, trialok, insták várnak, gyere te is, ha EP-s vagy! :) Renegade
A múlt heti portya egy részlete az ESHQ fórumán látható. link
-
MaRee #16959 Szép nagy csirke! -
#16958 Pózolás :)
-
#16957 HC progress! :D -
#16956 Az ESO-ban egy 25+ fős baráti csapat vár titeket, akik minden estére találnak valami programot. Az esténkénti aktív tagok száma 10-15 körül ingadozik. A csapat létszámát fixen tartjuk, nem kívánunk nagy csapattá válni. Esténként megy PVE takarítás, Dungeon, PVP, ami jön.
A Daggerfall Szövetség oldalát erősítjük.
Akit érdekel a csapat, a jelentkezését itt tudja leadni:
>> email: [email protected]
>> UserID: @Runningwild -
#16955 In case you missed it...
on official forums:
We want to make significant changes to the types and durations of Campaigns. To do this, we’d shut down the currently-existing Campaigns and introduce five new ones per megaserver. Here are the Campaign types and durations we’re thinking about adding:
Bow of Shadows: Veteran Rank only Campaign (five-day campaign)
Blackwater Blade: Non-Veteran only Campaign (five-day campaign)
Haderus: seven-day standard Campaign that anyone can join.
Chillrend: seven-day standard Campaign that anyone can join.
Thornblade: 30-day standard Campaign that anyone can join.
To go along with these new Campaigns, we’d like to adjust guest passes to have a 72-hour lockout, and to make changing your home Campaign cost 100,000 AP (also with a 72-hour lockout).
http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/107716/upcoming-campaign-changes
DISCUSS! -
#16954 Developer Play Session: Veteran Crypt of Hearts
-
Tababo #16953 15-20 ezerért már láttam.
ESO fashion itt megtudod nézni a vérteket hogy kb mi jön be.
-
#16952 Mennyire olcsó? Most éppen egy lóra gyűjtök, de elég lassan jön össze a 47k, jelenleg talán 30k-nál tartok ... lehet valami jó farmoló helyet kellene keresnem, akkor gyorsabban jönne össze rá a pénz. -
Tababo #16951 miért nem vettél barb motifot? elég olcsón mennek.
dye,euszerver,dk nerf..boldog vagyok -
Ubi™ #16950 Mivel jelenleg is lehet craftolni VR10-14-re Glypheket, így várható, hogy hamarosan emelni fogják a szintlimitet.