The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A vicc az, hogy mind a német, mind a francia CM pénteket emleget, maga az esemény is pénteken van, csak az angol CM "mond csütörtököt". 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Starting immediately, we have changed the regular maintenance times for The Elder Scrolls Online, based on player feedback. The game undergoes regular maintenance to provide you with the best service possible. We have scheduled the following windows for this purpose, although we may not need to use them every week:

North American Megaserver
Tuesdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
Thursdays at 8:00am EDT (12pm GMT)

European Megaserver
Tuesdays at 6:00am CEST (5:00am BST)
Thursdays at 6:00am CEST (5:00am BST)

ZFang + G600 kombóval nem tapasztaltam semmi ilyesmit.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Na lehet vették a lapot és ma nem fõidõben, hanem most van a karbantartás.

A mohának mindig a déli oldala fás!

Nekem semmi gondom nincs a Razer Nagá-val.
Az elôfordul persze hogy nyomom a gombot de már egy másik varázslatot elkezdtem aminek van casting time, vagy néha lemegy a célkereszt a target-ról és azért nem nyomja el.
köszi, én is sorccit tolom most, akkor ki is veszem, mert baromi jól néz ki
Terawatt
Sorci Storm Calling ágon az ulti. Nagyon komoly, én imádom. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

az utolsó képen az a villámos skill az melyik?
AZ A GEAR!!! OMG

nézd meg 2 staffal!

és nézd meg más fegyó variációval!

A Staffok szopódnak

rage
Nálam is így teszi le, de utána a tálcán rákattintva a böngészõ ikonjára, mikor az felugrik, teljesen eltakarja.

De a zene pl továbbra is szól alatta 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

0Fritz0
Képek csak úgy.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

2014-es Razer Naga-m van. Elég sürven nem tudom használni az oldalsó gombokat. Nyomom, de nem reagál. Másnak van hasonló gondja?
Ez csak nálam van így , hogy hiába teszem le alt+tab-al vagy windows gombal a játékot és mondjuk büngészek, a játék a háttérben továbbra is teljes képernyõn fut mögötte?😊
Hát érdekes, most meg már simán beenged.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Terawatt
Akkor nem tudlak lebaszni. <#vigyor2> Egy idõben naponta volt kérdés gw2nél hogy miért nem jön meg az autentikációs levél. Hát mert fos-mailre regeltek. 😄

Persze. Gémél.

Terawatt
Freemail/citromailre regelted a játékot?

Hmm nálam délután óta lefõtt a játék, azt írja ismeretlen IP címmel próbálok belépni, és irjam be az emailes access kódot, amit nem fogad el, újat meg nem küld <#gonosz3>

miéééért kell új karinál mindent újra confogolni?!?!?! áááááááá

Torzonborz
Az biztos hogy egy opcionális cset bubi elég hasznos lenne . <#eljen>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

és a legfontosabb ami nem is bug hanem nagy elcseszés az pedig az egymás közti kommunikáció!

nem tudom ti hogy vagytok vele,de lehetetlen felismerni egymást és borzalmasan körülményes a kommunikáció,trade stb.
Úgy futok el a guildtársak mellett,hogy azt se tudom ki-kicsoda....megszólítani valakit,mert akarsz tõle kérdezni valamit szintén impossibile....
nem is beszélve arról,hogy ha nem bambulod a csetet azt se fogod észrevenni,hogy szól hozzád valaki mondjuk SAY-ben.....nem tudom mi volt a koncepció és miért,de WOW-ból pédázva:

tudtad,hogy kit hogyan hívnak,hányadik szintû,milyen gearje van,melyik guildbe tartozik, milyen class/faj....1 klikkre azonnal tudtál neki privát üzit küldeni,de emotokkal vagy SAY-ben is azonnal a másik értésére lehetett adni,hogy kommunikálni szeretnél vele....

nagyon ,nagyon szar ez így ami most van! bombázzátok a készítõket valamit csináljanak! legalább egy chat bubble vagy valami legyen már! vagy jobb klikkre menü alap emoteokkal a targetelt karin stb. stb.

yesname
Ez ami nagyon rossz a játékban szerintem is. Béta alatt is ez zavart a legjobban, nem is a bugok. Hanem a teljesen hibás elképzelés a publikus területen lévõ bossokról és mobokról.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
+1 hogy a petek sokszor bekussolnak passzív módba, és állnak mint f*sz abban a bizonyos lakodalomban 😊
meg amit már írtam, hogy nem szeretem, hogy mögöttem futnak (ráadásul viszonylag messze)
jöhetnének mellettem / elõttem, meg a madár modellje lehetne kisebb, állandóan belelóg pl. az inventory rendezkedésembe

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Engem csak az az zavar amikor "pirossal" jelzi a játék a mob aoe vagy egyéb támadásának zónáját, helyét és irányát és bár szerintem hiába ugrok azon kívül, mindig sebzõdöm.
Mikor a játékosok saját kézbe veszik a beragadt NPC javítását!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

twitch.tv\mnk_official

Omrega
A barlangokban vicces amikor a miniboss a respawn-ját várjuk 8-9-en

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

PiszkosFred
Hja, és kurva gyorsan akarok egy Morag Tong DLC-t. 😊

PiszkosFred
Engem az idegesít mostanság, hogy mindenki Dark Anchort akar csinálni 😄 Végre nem bugosak mint a bétában, és így mindig van 1-2 a környéken. Viszont, odacsõdül 10-20 ember is esetenként, és hiába vagy aktív végig, ha a bosst nem csapod meg az utolsó hullámban nagyjából 10%-ban, akkor nincs loot. Oké, nem vagyok lootkurva - saját magam gyártom a cuccaimat 90%-ban -, de tényleg necces, ahogy az elitere ráugrik 20 ember, és 3 secig sem él... és eközben ha mázlid van, bele tudsz b*szni egy nagyot, hogy kapj érte valamit.

Bevezetnék valami dinamikus életerõ növekedést a bossnál, player számtól függõen. Késõbb persze nem lesznek ennyien, de ez már a bétában sem tetszett.

a +10% healing taken az nekem is mûködik

én se értem Terawatt ,de naponta 1-2 küldi ilyen nem csak nekem,mert sok emberkével találkozom akiknek szintén nem megy....most a sivatagban pl. nem jelent meg a Quest Item miután beszéltem az NPC-vel....csak játék újraindítás után lett elérhetõ....

PiszkosFred
Jaja, olyan 1 sec körül, de semmiképpen sem instant.

Terawatt
Teso nudies. Kemény glitch. <#hehe>

+1

Omrega
Illetve a fegyver csere sohase volt instant, van egy bizonyos ideje alapból.

Omrega
Az Ashen Grip szett nekem jól mûködött. Az a baj, hogy nekem sokszor kifagy a net és a legrosszabb pillanatokban dob ki a játékból.

j0nNyKa
nekem is 2 darab volt összesen, relog mindkettõt megoldotta (bár én még csak 24 körül vagyok)
tény, hogy vannak, tény, hogy kevesebb, mint bétában, és tény, hogy relog megoldja, DE tény, hogy jobb lenne, ha nem lennének 😊

Terawatt
Ezt az így nem megy úgy nem megy a küldit nem értem. Utolsó küldetés ami be volt nekem ragadva az elsõ héten volt a kezdõ zónában azóta semmi, pedig már 34+ vagyok.

pár idegesítõ hiba:

A második olyan szetemet gyártom le ami nem mûködik :S se az AOE stunolós set se ez a mostani ami elméletileg pajzsot rakna rám 30% hp nál....

nem mûködik instant a fegyverváltás iszonyat laggol

a light attack 3x annyit sebez mint a heavy attack ! állítólag csak staffnál

nem lehet kilogolni....lemegy a számláló és nem történik semmi

a skillek is botrányosan laggolnak...hiába nyomok le valamit nem történik semmi csak félmásodperc múlva

nem mûködik a Bolt escape stunja 😞 és ez a leglagosabb skillek egyike

rengeteg küldi csak úgy megy ha újra indítod a játékot 😞

ezeket már elküldtem a supportnak is! remélem javítják hamarosan 😊

nektek valamI?

FrostBite
Közben rátaláltam hivatalos oldalon az ehhez kapcsolódó témához.
Egyébként köszi a válaszokat.

Fpocok
Ne aggódj. Azért írt ki csak 30-at, mert még hivatalosan nem szedték be a pénzt. Ha lejár a 30 nap, ott lesz a 30 nap, ha folytatni akarod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
hú errõl még sosem volt itt szó, úgyhogy: nem levonta, zárolta, visszakapod, örülsz

FrostBite
Hali!

Lenne egy problémám.
Ma megvettem a játékot, és aktiváltam a hivatalos oldalon.
A kulcs beírása után kérte, hogy adjam meg késõbb mivel szeretnék fizetni.
Beírtam a bakkártya adatokat, és levonta a 30 napot a kártyámról, de a játéknál 30 napot ír csak 60 nap helyett, plusz ugye vonná lefele következõ hónap elején megint.
Ilyenkor mi a teendõ, írjak a supportra vagy csak hibásan jelzi ki az oldal ?

Ez lehet amennyire meg tudom ítélni ez is lehet egy gond. Neked nyilván más taktika kell mert tankos specced van, az minden hasonló játékban kevesebb sebzés és magas életerõ. Tehát te elhúzódó harcra számíthatsz viszont nehezebben öl meg. De olyat is láttam a videokon aki változtatja a fegyvert mondjuk ettõl még a specce nem változik szerintem. Próbálkozz tovább ez ilyen lesz egyhamar nem lesz nerf szerintem. Nem az a cél, hogy végigszaladjon az ember rajta pár óra alatt

és egy "szar" küldi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

39% crit chance😛 minden crittel 😊

betudtok logolni?

rage
Én 1h fegyver + pajzs kombót használok - lehet ez a baj.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Count Adyn
Most 14 en ezt, hogy fejlõdjön minden(heavy armor, 2kezes kard):

Uppercat -2h
reverse slash -2h
Puncturing Strikes morphja Biting Jabs
Solar flare
Rushed ceremony

Radial sweep ultimate

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

rage
Milyen skilleket használsz templarral?

Count Adyn
10 es templarommal ugy csaptam le hogy átse tudott változni, uppercut:3

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Aoe támadás is megöli a gömböket, ha jól emlékszem. Picit kite kintebb, stunból állj ki, aztán amikor nagyjából sejted, hogy jönnek az orbok, futás és pewpew. Nem könnyû, de azért nem is lehetetlen.