Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Megint próbálsz olyan dolgokat írni, amiknek köze nincs a valósághoz.
"Teged a cel erdekel, a csillogo nyeremen, az uber loot, a top dps es ezert barmit kepes vagy - es voltal - bealldozni. Engem viszotn az odaig vezeto ut az, ami vonz."
A cél is érdekel, kit nem. Célok nélkül értelmetlen számomra az út is. A nyereményt, lútot leszarom. Jelenleg nincs is a játékban über lút, a trialokban szerezhető cuc nem akkor szám. A top dps sem nekem kell, hanem a mechanikának.
Ami engem (és sok más embert) a játékban tud tartani, az a játékélmény. Ez változik itt meg gyökeresen v1 után. Ezt nem érti meg az, akinek még nincs v+os karija. És a v1 előtti játékélmény sincs azon a szinten, amit egy TES mmotól vártam, de az még belefér.
Összesen ~550 órát töltöttem a 2 karakteremmel a játékban. Ár/érték arányban megérte, lehet mondani (gw1 a 3 kieggel együtt volt kb annyi, mint itt 1+2 hónap, és ott valami 4000 órám van benne, de ofc nem a legjobbhoz hasonlítunk vmit). De vettem már szarabb játékot is, persze.
Fred, örülnék, ha a személyeskedéssel leállnál. A szabályzatban ez szerepel: "Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem. " Ha gondolod, szaladok sírni a mod topikba, h az utóbbi 5 hszed semmi másból nem állt, mint személyeskedésből.
#17229: erre mikor volt példa?