sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17226
    "Nem én döntöm el. AA 3. bossán van egy dps check. Ha a party dps nem éri el azt a szintet, wipe. Én leszarom (de tényleg), hogy ki mivel jön be, amíg hoz 700+ dpst. Ha nem tudja a 2h heavy armoros szuper nord warriorral, akkor nem jön azzal. Erről beszéltem nektek már 2 hónapja is, hogy nem ÉN személyesen döntöm el, h ki pró meg ki nem, hanem a játékmechanika kényszerít ki a karakterekből/játékosokból egy minimumot. Ha ezt vki nem tudja hozni, akkor miatta fog szopni 11 ember. És ilyenkor én leszarom azt az egy embert, én a 11 másik (köztük a saját) szórakozását fogom előtérbe helyezni. Ha egy embert pozitívan megkülönböztetsz, akkor mindenki mást negatívan. És ha te beengedsz 1 'gyönge' játékost a partidba, akkor a másik 11 emberrel baszol ki. Lehet, h 1nek teszel jót, de 11nek rosszat. Én fordítva szoktam csinálni."

Ebben speciel igazad van és el kell fogadnia mindenkinek. Egy darabig el lehet szórakázni azzal, hogy bemegyünk ide vagy oda, de ha nagyon kcisi a dps akkor az nem fog menni. nem csak trialon, de már sima veteran dungeonön sem.

Sokan nem tudják ezt hozni. Ezzel alapvetően gond nem lenne, csak sokan nem is akarnak fejlődni. Voltam sok grouppal mindenfelé (állandóan groupolok) és volt pár insta amikor a dps volt nagyon kevés és -sajnos- volt pár olyan alkalom is, hogy a healem nem volt elég. Viszont láttam, hogy mi az amit ki kell tudnom tolni és szépen átszabtam az emberemet. ment is szépen utána minden.

Azt pl. tudom, hogy komolyabb trialokra még fejlődnöm kell, de már tudom mi kell, szal kis időmég és jó lesz.

Abban is igazad van, hogy nem feltétlen mindenki szeret 56 karakterrel lvl20-40 között mozogni. Én speciel 1 main karit szeretek tolni. Amíg az nincs fullra kigyúrva, nem nagyon szoktam altozni. Mert úgy érzem, hogy akkor nem jutok sehova.

Mások ezt nem így látják. Nincs azzal sem gond, csak azért csak kellene egy olyan csapat, aki kb. hasonló mentalitású és akkor lehetne jól haladni, akár egymást is húzva. Én DC oldalon tolom és bár van ott egy szép szövi és elég jó hangulatú trialokat nyomunk, de azért nagyon lassan haladunk.

Abban is iagazad van, hogy sokan valahol félúton feladják. Pedig megéri kitartani.

Itt ragadnám meg ismét az alkalmat arra, hogy kicsit hirdessem magam. Ha bárkinek DC oldalon questhez, publichoz, veteran dungeonhöz healer kell, keressen, jövök. IGN: Bandras