Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ertem. Ha valaki lenyomja 10 perc alatt, akkor onnantol az a standard, es azzal az idovel kell szamolni. Teljesen jogos, en vagyok a FASZ, igazad van. Es en kerek elnezest.
Ami a karakteremet illeti, kedves maximalista baratom, en leirom mindig, hogy nem ismerem a veteran szinteken a dolgokat. Meg nem. Tudod en nyugdijas tempoban haladok a kis 36-37-es karaktereimmel (van par), elolvasva mindent, felfedezve mindent, tapasztalgatva es elvezve a jatekot. Bar hiaba irom neked, sosem fogod megerteni ezzel a maximalista es csak a csucsot megcelzo hozzaallasoddal.
Teged a cel erdekel, a csillogo nyeremen, az uber loot, a top dps es ezert barmit kepes vagy - es voltal - bealldozni. Engem viszotn az odaig vezeto ut az, ami vonz.
Es igen, akarmit is mondd Eksz - akin innen is udvozlok -, tovabbra is direkt sarkitasz es hazudsz. Pont. Fogalmam sincs, miert csinalod. Bar, nagyon nem is erdekel.