Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nem én döntöm el. AA 3. bossán van egy dps check. Ha a party dps nem éri el azt a szintet, wipe. Én leszarom (de tényleg), hogy ki mivel jön be, amíg hoz 700+ dpst. Ha nem tudja a 2h heavy armoros szuper nord warriorral, akkor nem jön azzal. Erről beszéltem nektek már 2 hónapja is, hogy nem ÉN személyesen döntöm el, h ki pró meg ki nem, hanem a játékmechanika kényszerít ki a karakterekből/játékosokból egy minimumot. Ha ezt vki nem tudja hozni, akkor miatta fog szopni 11 ember. És ilyenkor én leszarom azt az egy embert, én a 11 másik (köztük a saját) szórakozását fogom előtérbe helyezni. Ha egy embert pozitívan megkülönböztetsz, akkor mindenki mást negatívan. És ha te beengedsz 1 'gyönge' játékost a partidba, akkor a másik 11 emberrel baszol ki. Lehet, h 1nek teszel jót, de 11nek rosszat. Én fordítva szoktam csinálni.
" Az ESO-ban nem a raid a lényeg, hanem a felfedezés, a karakter fejlődése, a questek, a történetek, szóval kb. minden, amit te rühellsz, de ezt már sokan elmondták és nem ment át, úgy tűnik. Nem a te játékod, ennyi." Igen, és ez működött a skyrimban. Sőt, még lvl50ig úgy ahogy működött itt is. Az első karival lvl50ig full fehérre questeltem ki mindent, a technikai hibákat (bugok, amikkel páran ofc egyáltalán nem találkoztak -.-' )leszámítva nagyjából elvoltam. A gond a veterán zónákban kezdődött.
Elhiszem, h van egy olyan szűk réteg, akinek a jelenlegi játék is teljesen megfelel. Ahogy nézem a trader guildekben az aktív játékosok számát, tényleg csak egy szűk rétegről lehet beszélni. A v12es játékosok között nagyon magas a lemorzsolódás. Ezért is írtam, amikor a kolléga megkérdezte, h érdemes-e megvenni, a játékot, h _jelenlegi_ állapotában _szerintem_ kerülendő.
#17217 ezt (akár privátban is) fejtsd már ki bővebben