sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17202
    Nekem pont fordítva volt. 1-50 ment szépen full lightban resto staffot használva full healer templar). Aztán valahol vet 5 környékén ez már nagyon nem ment, át is tértem 4 light 3 heavy kombóra. No, azóta semmi gondom.

Lassan VR12 és ott majd még egyet kell módosítani, mert 2 kezest húztam kis még a resto mellé, de sztem 12n majd resto-destro staff lesz, a páncélok kb maradnak, de meg kell majd pontosan néznem, hogy milyen setekkel jövök ki jobban.

Mana regenem így buff nélkül 95, kis piával felmegy 97re. Mana pool az olyan 2200 körül van, ha úgy alakul, kajával ezeh is lehet dobni. A HPm viszont kevés, csak 1800 körül van, és ezért trialokban a mana+hp növelő kaja kell, így a hp is felmegy 2100 fölé.

ehet nem ezek a legjobb statok, de veteran dungeonökben/questekben működik. Le kell majd cserélnem pár skillt, hogy trialokban jobban menjen a móka (másra morfoltam őket anno), de ezt már megvárom Vr12n.