sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Szaruman
    Az utóbbi 2 hétben sztem 15nél kevesebb órát töltöttem a játékban. Igen, az a lényege egy játéknak, h szórakoztasson, de amikor 30 percen át nem lehet összerakni egy partit (12 főst, nem 4et), mert kidobál random 3-5 embert a 12ből, akkor a szórakozás némileg háttérbe szorul. És ez nem túlzás, se a 3-5 ember, se a 30 perc, ez konkrétan a tegnapi raidnél a regrp volt. Illetve a próbálkozás, mert fél óra után hagytuk a picsába.

MMO hoppernek nem tartom magam, az utóbbi 10 évben kb 6-8 mmoval játszottam, átlag 6-8 hónapig vagyok egy játékban, de van ahol 1+ évig is.

"csak a szokásos, az időmilliomos kövér, nőtlen kockanomádok szarrá játszották, " - ugye ezt nem érvként hoztad föl?

Remélem 2 maxos karival (jó, az egyik csak v10) nem sorolsz a felső kategóriába. A 2 kari viszont arra elég volt, h 2 irányból is lássam a skilleket, a balanceot, és a bugokat is. DKval talán kicsit kevesebb van, NBvel kicsit több.

#17175 erre a jó ízlés keretein belül nem tudok reagálni.

tl;dr Szerintem nem ér annyit, amennyit kérnek, érte, más szerint igen, a döntést (h megveszi-e v sem) úgyis mindenki maga hozza meg.