24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Hát ennek nem örülök, de kinek-mi.

Az európai megaszerver végre nagyon jó hír, és ebben az update 3-ban sok jó ötlet van, tetszik.
  • PiszkosFred
    Hat, ha annyi nem is lesz egyelore, de ha jon majd uj zona valamikor (mert jon), tuti ugrik egy-ket egyseget a max. VR szint megint.
  • MaRee
    Csak várd ki a végét következő kontent peccsben vr 20
  • s0n1c
    Nincs VR szint emelés, én má bódog vagyok!
  • Running
    Meghatározó pillanat lehetett, talán magad sem gondoltad, hogy ilyen sorsdöntő pillanatnak nézel elébe. Szerintem még a Zenimax is fellégezett egy pillanatra, mikor a szerver megjutalmazott eme csodálatos ajándékkal.
  • Running
    [URL=http://www.elderscrolls.hu/cimlap/5-news/288-the-road-aheadjune4th]elderscrolls.hu - Jelen és Jövő #2[/URL]
  • Omrega
    Majd 1 hónap V1-V2 alatt most esett az első extra racial trait, egy Barbarian ... szerencsére pont tetszik a stílusa. ... már pont azon gondolkodtam, hogy befagyasztom az acc-omat.

Az item Dye is jó móka lesz.
  • Rannah
    Jó látni, hogy a "Longer-term updates" nem csak a tervezők fejében létezik, hanem már magában a játékban is csiszolgatják.
  • Running
    Ez nagyon jól néz ki!
  • Omrega
    Levettem, de nem segített, még jó, hogy a 5-ből 1-el tutdtam játszani.
  • Nephin
    Jól hangzik.
  • MaRee
    Na EZ! Nagyon jó!
  • Fpocok
    Höhö... ez a kedvenc setem a wowból! :D
  • PiszkosFred
    Dye jon hamarosan, bar nem az update 2-vel. A jelenlegi es a kovetkezo frissitesekrol

• MaRee
    Vedd le teljesen a grafikát.
  • Crokin
    Érdekes, nekem egyre jobban fut, már nem is kell visszavenni nagy tömegeknél.
  • Omrega
    Egyre gyatrábban fut az ESO a laptopomon, konkrétan a fő karakteremet be se tudom tölteni ( tölti a területet, majd közli, hogy ismeretlen hiba), de az off-okból is csak 1 varázslót, viszont azzal nagyon nem szimpatikus a játék menet.
  • Crokin
    Nem kell az (templar vagyok), elég távolságot tartani :)

ezek viszont jól jönnek:

- Automatic crowd-control immunity and crowd-control break immunity will now protect you from the same types of crowd-control.

- All weapon abilities can now correctly trigger weapon enchantments

- Impulse: When an enemy is damaged first by this ability, the target(s) will now display a hit reaction.

meg még van ami tetszetős (szigorúan pvp szempontból :)
  • Running
    elderscrolls.hu >
    "A mai nappal megérkezett az ‪#‎ESO‬ 1.2-es frissítése a PTS-re (Public Test Server) és maga a teszt szerver is elérhetővé vált minden aktív The Elder Scrolls Online accounttal rendelkező játékos számára. Az 1.2-es frissítés lényegesebb újdonságai és változásai az ugrás után."

Link
  • Running
    Nem is hiányzik, de mondjuk egy eu szerver jól jönne, vagy pvp zónára a főváros, esetleg páncélfestés.
    A pve contentek annyira nem hiányoznak, mivel már megjelenéskor annyi volt mint a rohadás, az én igényeimet simán kielégítik a jelenlegivel is hosszú hónapokra.
  • PiszkosFred
    Hat minden honapban nem fog erkezni uj zona, uj Trial, uj class, uj event stb. Ebbe most csak egy heroic insta kerul, meg par technikai upgrade (a szokasos fixeket es "balancet" leszamitva)

Viszont 2-3 honappal a start utan egy penzes name change johetne, vagy egy ingame golddal mukodo barber shop :)
  • Lengyel2
    Köszi :) Látom, vannak rendszeresen visszatérő heti események, mint pl. a feketepiac.
    Kéne nekem is szerveznem valamit. :) A múlt hetiben az a glenumbra-i lóverseny, az nagyon tetszett volna. Na majd ha lesz annyi ráérő szabadidőm nyáron, megkérdezem a klánvezéreimet, mit szólnának hozzá, egy gyorsulási lóverseny adott pályán, checkpontokkal, TS-en is végigkövethetően, a végén gold nyereménnyel a győztesnek.
  • s0n1c
    DK nerf sehol...:(
  • Running
    Today, we applied a hotfix to the North American and European megaservers that temporarily turned off mercenary merchants in Cyrodiil. You can still use any mercenaries you purchased prior to the hotfix. We plan to bring these merchants back once a fix has been applied, and will let you know once that happens. Thanks for your patience!
  • Running
    Inkább tűnik ez javító patch-nek, mint content patchnek. Habár mire kijön 4 hét múlva addig még sok minden kerülhet bele, de gondolom azok is inkább javítások lesznek.
    Remélem a 3. hónapban már lesz szerver költözés, meg valami más a trialokonk kívül.
  • Fpocok
    FoV slider? Még a végén játszható lesz. Mi a manó...
  • PiszkosFred
    Friss Tamriel Chronicle - A vege fele nezd meg a friss eventeket!
  • PiszkosFred
    Patch Notes 1.2 (PTS) Van benne par erdekes resz.
  • Sir Critical
    Majd úgy értékeljük, hogy az ige műveltető verzióját használtad :)
  • s0n1c
    Kérnék egy selfiet :DD
  • PiszkosFred
    Na ez erdekes mutatvany lesz, mert tenyleg van ott piti penzert.
  • PiszkosFred
    Nem, de le is sz*** magam, ha penzert ott lehet venni :)
  • s0n1c
    Fighters Guild-ben nézted?
  • PiszkosFred
    Nagyon megkoszonnem, ha valaki pusztan joindulatbol a hatamban vagna egy training traites egykezes kardot, es ott is hagyna :) Mert az istennek sem talalok, se "boltban" se a vadonban.
  • Running
    ZOS_GinaBruno admin
    June 2 Staff Post
    Hey guys, we plan on giving you some updates on new content later this week.
  • Although
    Na igen, ez az ami régen még szervereket töltött be ma már kocsmákba szorult vissza. :) Igen, jó pár bandát ismerek akik erre szakosodnak. Általában saját forumot is csinálnak próbáld kideríteni a címet, nem mindig verik nagydobra. Ma már főleg nem. Nekem az első az egy 24 fős raid rp event volt, 2008-ban, norvégia és svédország legjobbjaival, sose felejtem el :)
  • Toomy_Xp
    Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket! Megpróbálom ezeket.
  • Although
    Although jelentése habár.
  • TomStorm
    Kinek adjam kölcsön?Ki az a Habar úr?
  • Lengyel2
    Köszi!! utánanézek.