sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Szaruman
    Azért a pbaoe skilleket nehéz sztem a lagra ráfogni (mármint h nem mennek). A skillbalance pedig jelenleg ott tart, h életképes dps = light armor+ staff. Komoly partiba nem engednek be mást dpsnek.

A fő gond az 'rpg' vonallal, h max papíron létezik. Amint egy zóna kész, a fene nem megy oda vissza, így nem látod, h mi lett a területen. Van választási lehetőség egy halom questben, de semmi jelentősége nincs, h mit választasz. A skyrimban mivel állandóan whiterunba mentem eladni (ott volt a házam), számított, h mit csináltam a játékban. Pl a DB egyik questje után az egyik boltos elküldött a picsába, vagy ha jött a stormcloak/imp army, akkor szintén változott a város, meg ilyen apróságok mindenhol. Itt semmi ilyen nincs, kész egy quest, többet az életben nem látod az npct. Van frakciónként kb 5 npc, akikkel később lehet találkozni, de ennyi.

Craglorn majdnem 8 héttel az EA után jött ki, a 4-6 hetet nem sikerült tartani. Főleg, h az első patchbe korábban a DB/TG volt beígérve (hazudva).