sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Nyilván van, aki így érzi. Szerintem egyáltalán nem monoton a questelés, rengeteg karakteres npc-t, drámát vagy épp vicces helyzetet zsúfoltak bele a játékba, persze ha elnyomkodod a szöveget, akkor ebből vajmi keveset érzékelsz. Úgy valóban unalmassá válik rövid idő alatt.

A működésképtelen skillekről szintén az elején hallottam, elvileg azok is a távolság miatti lagból adódtak, nálam sosem volt ilyesmi. Hopp, a bétában tényleg láttam egyet a DK-nál, de javították. Gyakorlatilag minden buggal foglalkoznak, van, ami hamar megoldódik, van, amire többet kell várni. A support is jó, nekem eddig max pár óra volt a reakcióidő, legtöbbször pár perc és válaszoltak. A skillek és classok balance-olása folyik most, vannak nerfek, de erősítések is, ez persze sokaknak nem tetszik, főleg a vámpírokat érinti érzékenyen a dolog, nagyon durván túllőtték őket és most a nerf fájdalmas dolog.

Az új tartalmakról azt ígérték, hogy 4-6 hetente jönnek, másfél hónap volt Craglorn, az nálam éss 6 hét, szóval eddig oké. A következő június végén lesz, az megint kb. 6 hét, aztán júliusban elvileg.