sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Jacky
    Mióta először kijöttem a Morrowindben a hajóból rabként (hú de rég volt!) azóta játszom a TES világában és nagyon tetszik mindhárom része. Régebbieket nem számítom, azokat nem ismertem.
    Szeretném ha sokáig fennmaradna ez a sorozat és az mmo is.
    Pár év lemaradással ugyan, de amikor már megfizethető áron adták, megvettem eredetiben mindhárom részt.
    Gondolom rajtam kívül is sokan így vannak vele.

A felhígulásról: várható volt, mivel egy mmo lett belőle, hogy sok lesz a troll, a vérpistike, a botok és mindenféle más játékos is. Mindig ez van. Arra kell vigyázni, nehogy elvegye a kedvet a játéktól. Ha látja a normális player, hogy botok farmolnak ezt-azt és jobban boldogulnak mint ő, felmegy a pumpa és rosszabb esetben abba is hagyhatja.
    De úgy hallom tesznek már a botok ellen, ez jó jel.

Valahogy úgy érzem a jelzésekből mintha nem egészen készültek volna fel ezekre a problémákra a játék kiadásáig, pedig jó ideje ismertek már rengeteg más mmo-ból.