sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17120
    Nem késő korrigálni ebben igazad van:)

Én viszont azt látom, hogy általában a legkönnyebb megoldást választják. Amikor Craglornban mindenki a Ruinsban farmolta a bossokat, akkor arra azt találták ki, hogy jó, akkor nem adnak sem lootot sem pedig xpt-t...nins is ot senki már.

Anomaly farmra kitalálták ezt az xp nerfet, nem is nagyon tolják már. Gondolom a következő majd Balamath lesz, ahol most is kijön 200k xp egy 7 perc alatt (mértem), vagy a boss runok, ahol egy kicsit több, de oda nagyobb csapat kell.

Ezekkel pont azt büntetik, akik rendesen játszanak. Nem értem, hogy miért nem tettek egy lockoutot az instákra. nem kell egy napos dolog, de legyen 1 óra. Az anomaly farm is oylan, hogy miért spawnolnak ezek 4 percenként? Legyen random vagy vmi egyéb eventhez kötve és adjon normál xpt. Nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások, de azért jobb kint a 0 xp.

Trialoknál is...oké, hogy van rez limit, de ha buktátok, kimentek, regroup, lehet kezdeni ismét? Miért nincs rajtuk egy lockout vagy vmi egyéb időlimit?

Ráadásul AA-t végigtolják a profik 15 perc alatt. Azért az egy raidnél durva.

Ugyanakkor Craglornban a uestet dungeonök kurva jók. Sok jó ötlettel. Olyanból kéne több.

Megjegyzem, hogy a nagy boss tsb farmolás kb tönkrevágta a gazdaságot is, mert kb mindenki fullon van legalább lila húzóig mindenből, annyi szar esett. Egy boss meg dob 5 aranyat ha szerencséd van...

Azt is változtatni kéne. A bossok a dungeonökben dobjanak több zsetont és használható cuccokat. Volt arról szó, hogy majd set itemeket dobálnak stbstb, hát ezekből olyan sok nem valósult meg. Nyílván a public dungeonben ezt nem lehet megoldani, de ott pl. jó, hogy ha m,egölöd a bosst, akkor autána x ideig nem dob lootot.

Arról már nem is beszélve, hogy a nagy tester guildek a tesztek alatt csak az exploitokat keresték és nézték és aztán ezeket jól kihasználva pikk-pakk megcsináltak mindent majd persze jön a sírás, hogy hát izé...nincs semmi a játékban.

Material spawn time-ok ismét egy vicc. Craglornabn kb fél óra alatt összeszed az ember kb 100 vizet, vagy 50 virágot meg egyéb növényt....az érc meg fa meg még könnyebb. gyakorlatilag egymás hegyén-hátán vannak a node-ok. Ez egyrészt kényelmes, mert nem kell szarakodni órákat ha kell vmi, másrészt viszont nem is angyon tudsz eladni semmit.

Potik mennek meg a glyphek ahogy én látom. De azok is csak addig amíg mindenki fel nem húz egy olyan karit amivel ezeket is kimaxolta. AZtán kb mindenki önellátó lesz.

Ez rossz dolog. Akkor egészséges a dolog ha nem tudsz mindent saját magad előállítani. Mindegy, ez messze vezet.

Nem győzöm hangsúlyozni (mielőtt félreértené valaki), hogy ezekkel együtt én még mindig imádom a játékot és rengeteg időt töltök el vele. Minden percét élvezem.

A VR területek meg sztem nem nehezek. lehet bizonyos kasztokkal nehezebbek, de nekem nem nagyon volt gondom...leszámítva a vet5ös területet. Az is igaz, hogy kellett 2 skill reset a veteran területeken. Máshogy működik azért mint az 1-50es területek.