Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ez a masik, amit nem ertek. A "random", mint tenyezo. Az egesz kezdeti 2-3 hetben latott dungeon bossokat farmolo botokat ki lehetett volna vedeni azzal, hogy a bossok nem ugyanott spawnoltak volna, hanem random helyszinen a dungeonon belul.
Ugyanez a nodek eseteben. Minden erc, noveny ugyanott spawnol, mar az Early Acces alatt volt addon, a pontos spawn helyekkel. Miert nem lehet random? Mindjart nincs ABCDE pontok kozott sinen halado scriptelt bot.
Tudom, utolag mar nehez ezt megoldani, nem is fogjak. Az elejen kellett volna erre gondolni.
...es elertem ezzel oda, amelyet sosem fogok megerteni a modernkorni jatek fejlesztok reszerol, legyen az single, mmo, flashjatek, barmi. Azt, hogy sosem gondolkodnak az ilyen jatekosok agyaval, es nem keszulnek fel elegge az exploitot/bugot kihasznalo emberekre es a farmerekre/botokra. Meg akkor is, ha tudom, hogy ezek vannak kisebbsegben, de ez a kisebbseg oda tud baszni a hangulatnak :) Akkor inkabb adjanak egy kis zsebpenz valamelyik elvetemult tizeneves kinainak, es hagyjak jatszani 2 hetet. Majd az megmondja, mit kell javitani. Nem hiaba a legjobb tolvajokbol lesznek a legjobb biztonsagi szakertok.