24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16869 Akit érdekel:
We’re bringing the PTS down today at 3:30 PM EDT to begin preparation for the next testing cycle. As part of the maintenance, all PTS characters will be wiped and we’ll be configuring the server so that everyone with an active ESO account will be able to test on the PTS in the future. We’ll let you know when it comes back up with new features and content. Thanks for all your help testing—we’re looking forward to more of your feedback!
Read more on TESO Elite: http://www.tesoelite.com/2014/05/pts-opening/#ixzz335gkMnCJ -
#16868 Köszi erre nem kerestem addont! -
#16867 Az UI-n fognak (kategoriak, listazas, rendezes, stb), de kereses funkcio nem lesz benne, arra hasznalj addont! -
Nephin #16866 Szerintem nem fognak vele túl sokat foglalkozni, hiszen remek addonok vannak rá, pl. Guild Store Search Extended. -
#16865 Remélem javítanak majd a guild store-okban való keresésben, mert a jelenlegi megoldás eléggé gyatra. -
cain #16864 "bypass launcher" ezt sosem értettem. -
drholmes #16863 Azt nem tudja valaki, hogy ki lehet-e a kapcsolni a különféle ki mit hodított meg a PVP-ben üzeneteket? Az új patch óta látom, s néha zavar. -
#16862 Nem lesz havonta uj raid (4 reset keves ido nagyon), az 3-4 havonta erkezhet - en legalabbis erre tippelek. Juniusban egy uj heroic dungeon tutira jon, az mar be lett jelentve. Nem lesz akkora a peccs, mint most az 1.1-es a Craglornnal, ezert szerintem a hangsuly az UI, Crafting, Guild/Bank Store, stb. es skillek, kepessegek finomitasan lesz. Esetleg egy-egy uj abilityt kapunk a skill fakra. De ez csak tipp. -
#16861 A dolmennél tényleg jó, hogy van láda, mivel most már kapok én is, mivel ha csapatban csapatjuk őket, általában gyógyítok és soha nem kaptam semmit.
Viszont nem lenne rossz, ha később lenne valami script rá, hogy erősödjön, vagy gyengüljön (egy bizonyos szintig) a nehézsége, mert így sokszor nem kihívás, vagy nagyon is az.
Sok függ attól is milyen mobok potyognak, mert volt olyan, amikor a fél csapat elhasalt, meg volt olyan, hogy ugyanazon a területen egy másik dolmennél sima liba volt, ásítósan ütöttük végig.
A térdelős animáció tényleg jól jött, furcsa is volt, hogy mi ez. :)
A Death Recap nem rossz, de betehetnék menübe, hogy akinek nem kell, ki tudja kapcsolni.
Szerintem első havi nagy frissítésnek teljen jó amit nyomtak, habár jó lenne, ha mondjuk most már a sima heti patchek tartalmaznának skill és egyéb funkcióhibák javítását, balanszolását is, nem csak küldetésekét, mert sok minden a béta óta nem megy, vagy bugosan.
Kíváncsi leszek a következő nagy content patch mit fog tartalmazni, remélem nem csak az új raid jön, meg némi körítés, mert jó, hogy van raid, de ne erről szóljon már az első pár hónap. -
#16860 - Sokkal stabilabban fut mint eddig a kliens, bar eddig sem volt gondom vele, 2-3 CTD-m volt a hetvegen, a memoryleak hotfixig. Azota egy sem. (se 301-es error, ami miatt nyignak sokan)
- Az uj hangok nagyon jok. Sok helyen csak felerositettek egy-egy effektet vagy elhalkitottak masokat, pontosan nem tudom, DE nagyokat pislogok egy-egy helyszinen, amikor korabban nem hallott vagy alig hallott effektet fedezek fel. (vulkan kitores, vagy gejzir a kozelben, esetleg valami nagyobb balhe egy kozeli tisztason - es ezek tavolrol hallatszo ambi effektjei)
- Csak rajottek a fejlesztok, hogy a Dark Anchoroknal a 10% sebzes/heal kriteriumnak nem lehet megfelelni ha par veteran azzal szorakozik, hogy lowlvl zonakban farmolja ezeket. Most mar mindenki megkapja a chestet a vegen, aki reszt vett a buliban. Igy a VR10-12esek, akik farmoljak a dolmeneket es a lowlvl bossokat konkretan bekaphatjak a ****.
- Vmelyik peccsben eltunt, de most visszajott a lehajolos effekt. Vagyis, amikor kapok egy stunt, akkor leterdel a karakterem, nem csak all es nez elore butan. Betaban volt mar ilyen, de aztan ez az animacio eltunt, most megint elojott - szerencsere.
- Nagy plusz, hogy eddig nem nagyon lattam botokat. Vannak, meg most is, de sokkal kevesebben. De az is lehet, hogy csak lassan frissitenek es majd jonnek, nem tudom :)
- Jo par helyszin belseje valtozott, barlangok, romok, stb. Nem nagyon, de bekerultek olyan kornyezeti objektumok, amelyek feldobjak a kornyezetet, es nem tunik annyira repetativnek egy-egy layout.
- Ami viszont nem tetszik, hogy a fire es lighting effektek "fenye" a fegyverek elovetelekor megint olyan bena estenkent (ingame este es/vagy "sotetebb", fenytelen teruleteken), mint korabban. Faklyake is.
- Death Recapra nem jottem meg ra, hogy mi ertelme vagy mi szukseg van ra. Trialokon lehet hogy hasznos, nem tudom, de PVE teruleten egyelore inkabb csak erdekesseg, mint sem fontos. Foleg, hogy aki nem vak vagy fakezu, az ugyis tudja, mibe halt bele.
- Doshia most mar 2 utes (direkt megneztem egy 10-es karakterrel), ami vicc, ennyire nem volt azert nehez kinyirni, hogy szarra legyen nerfelve.
Illetve, csak a hetvegen talaltam 5 racial konyvet (oke, lowlvl faji racialok) es 5 treasure mapot ugy, hogy korabban ehhez a mennyiseghez kb. egy honap jatekido kellett. En ugy csinaltam volna mar az elejetol, hogy kurva ritka drop lett volna a racial, igazi erteket ad "unique" erzest adva az egesznek. Sajnos most, hogy lassan mindenkinek megvan mindene, semmi egyediseg, semmi extra nincs, maximum a skin miatt erdekes.
Ennyi :) -
#16859 Hanyas szinten változik a páncélok grafikája? Én még csak V2 vagyok, de már 40 valahányas szint óta totál ugyanolyanok a páncélok amiket gyártok, csak a színük változik egy kicsit. -
#16858 Milyen pozitív tapasztalataitok vannak, az új patch-el kapcsolatban?
Nekem, ami pár óra alatt feltűnt:
- jól jön az xp pvp zónában
- a páncélom csodaszép lett
- a lódobogás és a dolmenek hangja jobb lett
- az új terület tetszetős, amit eddig láttam belőle
- a csapatvezetők ikon nagyon jól jött (mondjuk a mobok, játékosok jelölését még beletehetnék)
- pvp töltőképernyőre nem fagytam be
- végre van veteran potion -
#16857 Nem vatera, legközelebb törlöm. -
zsiba88 #16856 eladó az accountom! 6k HUF! várom az érdeklődőket! -
Sir Critical #16855 Jó elképzelés, valóban hasznosabb lenne egy ilyen "megtudjuk-a-mob-egy-nem-nyilvánvaló-tulajdonságát" féle dolog -
#16854 Szerencsére volt róla blue post (vagy itt ugye "zöld"), hogy ez változik hamarosan, csökken az authcheck összege. -
#16853 Az előfizetéssel annyi van, ami furcsa, hogy teljes összeget zároltat, nem csak minimálisat, a többi eset 95%-a felhasználói ügyetlenkedés. -
#16852 Mert közben - biztos vagyok benne -, hogy nyomott egy cancel subscriptiont :) -
#16851 Nem kötelező a kártyás fizetés. -
#16850 GW2-ben volt ilyen spvp-ben. -
#16849 Ha jól értem azt írja, hogy ez már nem az első hónap lenne. Miért kell minden hónapnál ezt csinálni? Egyszer... még érhető, de minden alkalommal? Vagy csak rosszul értettem? -
Lengyel2 #16848 Amúgy mit szóltok ehhez az új Death Recap funkcióhoz? Vagy még nem haltatok meg a patch óta? :)
Ilyen van más MMO-kban is? Nem sok újat tudtam meg belőle egyelőre, kivéve azt, hogy mi a neve a varázslatoknak, amiket a boss rám dobál. Én azt hittem, ilyen hint-ek lesznek benne, hogy: "téged most egy harvester boss ölt meg, legközelebb ne menj hozzá közelebb 5 méternél és soha ne állj meg vele szemben!" De nem, ennél sokkal általánosabb tippek vannak benne, pl. egyél buff-oló kaját harc előtt. -
Sir Critical #16847 OK, ezzel ki tudok békülni :) (de persze mindig van a "pont most?!" effektus :)) -
#16846 Egy órás lesz, hotfix jön a memory leakre és a többi szarságra. -
#16845 Pedig ez a standard eljárás. Az már más kérdés, hogy a többi mmonál 1-1 eurót/dodót használnak checkre, nem a teljes terhelendő összeget (ami mondjuk egy fél éves/6 hónapos előfizetésnél, még "viccesebb").
Továbbra is azt mondom, akinek nincs pénze a bankkártyáján, vagy fosik tőle, vagy úgy szokta feltölteni időszakosan, az inkább használjon time cardot. 6-7 ezer, két hónapra, nem hal bele, és kevesebb a probléma.
Akinek viszont van pénze folyamatosan a kártyáján, és nem trükközik ilyen ideiglenes feltöltéssel, meg nem ügyeskedik, az használjon bankkártyát vagy paypal-t. -
HyperManiac #16844 Tegnap volt két nagyon csúnya rollback. Azt hittem ezen már túl vagyunk :S -
Sir Critical #16843 Hm, biztosan OFF, meg minden, de nem kedden kéne lennie a maintenance-nak? Vagy véletlenül ilyen sokat aludtam volna? :) -
#16842 Továbbra is teljesen non-szensz. -
#16841 Egyszerű, ~4k-t fog zárolni 3-5 napra, mint ellenőrzés és ~4k-t fog levonni, mint havidíj. Így, aki nem akar problémát, annak érdemes ~8k pénzzel rendelkezni a kártyán a megadás pillanatában, de csak 4 a tranzakció, a másik - az ellenőrzés - felszabadul 3-5 napon belül.
Bankok kavarnak nagyon sokszor, érdemes azért velük is beszélni, mert az esetek nagy részében ők a ludasak. -
#16840 A bankoddal kéne tárgyalnod, ha a zárolást nem oldották fel, ugyanis a pénzedet nem a zenimax, vagy a bethesda kezeli. -
toybull #16839 Zárol, amit aztán nem kapok vissza mint ahogy az első hónapnál történt. Szal ha csak 1 hónapot szeretnék akkor legalább még egy hónapnyi pénzt kell a kártyámra rakni. szal ugy 8k egy hónap -
#16838 Nem von le pénzt random, hanem zárol, biztonságból, hogy ne ilyen 2 ft-al rendelkező kártyákkal állítsák be az előfizetést.
Pont annyit von le amennyit kell és akkor amikor lejár a napod, ha még van napod, akkor igen, addig a zárol, ha jól tudom, hogy legyen is pénz rajta amikor kell.
Lehetőség szerint azért félrevezető hsz-eket ne gyártsunk már. -
#16837 Futtatás rendszergazdaként, javítás? -
toybull #16836 Üdv!
Na most olyat szeretnék hogy kártyáról tölteni 1 hónapot, akkor igazából elég ha 4ezret rakok a kártyámra? Vagy beellenőrzi megint ? szal még plusz egy hónapnyit kéne raknom rá amit levonhat random ? :D -
TomStorm #16835 "eso.exe-Alkalmazás hiba" délután óta szenvedek vele de nem indul el a játék.
Tudtok v.mi megoldást? -
Nephin #16834 Nem jó helyen vagy, keresd alatta vagy felette. -
bazsidiver #16833 Sziasztok,
Elakadtam az egyik küldetésnél, mert amikor oda megyek a kijelölt helyre ahol ösze kène szedni a külddetés itemet azt írja hogy below vagy abowe, nem tudjátok hogyan lehet az ilyen cucokat megszerezni? -
Nephin #16832 Örülj neki, akkor nálad nem jött elő. :) -
#16831 Nekem még nem tudta telefloodolni 3 óra alatt:) -
Nephin #16830 Nálunk nyilván liveeu.