Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Uniel #17113 1-50 lvl, össze se hasonlítható a VR szintekkel, Vr alatt semmi gondom nem volt, sőt volt olyan dungeon ahol wipe-olt a group és csak én maradta, és sikerült lesolozni a bosst. VR-en erre már esély sincs, mert egy ütés és nyekk. A sima mob-ok VR-en sokkal keményebbek, egy 3-as group már igazi heroikus küzdelem egy nightbladdel, közbe meg csak ámulsz, hogy a bot-os pizsamás "mágusok", 10-15 mobot húznak magukra és farmolják aoe spellekkel. Az ESO egyik nagy hibája, hogy néhány aoe spell többet sebez mint a single target spellek.
VR-en én is leváltottam a stamina skilleket, és a shadow cloak, surprise attack, assasin's blade combot kellett használnom, hogy ne haljak meg lépten nyomon.
Az EU szerver hiánya miatt a pvp nálam diavetítés volt, annyira laggolt. Rátámadtam egy célpontra erre nem is ott volt ahol én láttam. Siralmas!!! pedig nincs rossz nettem.