Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Uniel #17100 Lehet Én is felekete segggű leszek, de egyet kell értenem veled, Júni 5-tel töröltem is az elfőfizetésemet, mivel az ESO = Elder Staff Online jelenleg. VR8-ig vittem a Nightblade-emet (DW/Bow/medium armor), kb. 150K goldot költöttem skill resetre, mire sikerült rájönnöm, hogy ha beszarok se tudok életképes karaktert csinálni belőle, max ha light armorra és staff-ra cserélem a fegyverem. Nem egyszer dobtak ki partyból azért mert nightblade voltam, és ugattak velem, hogy miért nem healelt csinálok belőle....
A világ nekem tetszi, ahogy a többi TES játék is tetszett, de a class ballance egy siralom. Ezaz elképzelés, hogy minden class skill magicát használ jó nagy hülyeség volt. A stamina alapú skillek töredékét sebzik a magica alapúakhoz képest. Plusz a magica alapúakra sokkal jobban rá lehet specializálódni (light armor magica cost reduc./ spell penetration) a medium armor bónuszai hiába a crit bonusz semmit se érnek.
A lényeg, mágus/healeren kívül más kasztal nem nagyon lehet érvényesülni, főleg lvl50 felett. Kivéve persz a DK, hisz az még mindig egy vicc. Na meg a vámpirok, a játékosok több mint 50%-a vámpír, na ne röhögtessenek már, a Zenimax ezt hogy a francba gondolta???!!!
Hogy mégis hogy jutottam el VR8-ra? a válasz mazohista vagyok :)
Bizom benne, hogy a Zenimaxnál mielöbb rájönnek, hogy mit kéne elsődlegesen javítani.