sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Hát a videót készítő illető, nem komplett az biztos. Rohangált össze vissza mint akinek hasmenése van és keresi az első szabad wc-t. De még a kezelőfelületek között is úgy rohangált mint aki meg akarja nézni az összeset, de csak 2 perce van rá. Nem értem ha ilyen nem teljesen épeszű emberek, hogy kaphatnak ilyen korai béta hozzáférést. Megkockáztatom azt is, hogy a készítő lehet még nem múlt el 13 sem, viselkedése simán erre utal.

Amúgy volt egy két érdekes dolog. Például mobok tényleg túlságosan távolról tudták sebezni a mukit, pedig közel harci fegyvereik voltak ezt szerintem még javítani fogják, remélem.

A grafika tényleg nem volt valami eget verő, de leszámítva a vizet ami kifejezetten ocsmány volt egész elmegy kategória nekem legalábbis.

Viszont tényleg szép nagy területek lesznek ez már most is látszott a térképek rövid kapkodós váltogatása közben is.