sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17079
    "mert az mmo az endgame-ről szól, csak azt elfelejtették megcsinálni....a szintezés az a single player műfaj. szügségtelen rossz. volt olyan a guild-ben aki a második kariját 4 nap alatt húzta v12-re, mert a guild-es main tank kilépett a játékból, aztán 1 hétre rá ő is. szóval ha valakinek 1 hónap alatt se megy akkor ott már komoly a baj."

Ez általában igaz is, de ott mennek sokan félre, hogy ezt is ebbe a dobozba teszik. Az Elder Scrolls Onlineban a questezés a játék. Az az end game is.legalábbis per pillanat.

Craglorn egy jó irány mert vannak jó questek, dungeönök, minden szintnek. Akár vet 1en is lehet sikereket elérni és később sem lesz teljesen unalmas. természetesen ha nem jön semmi egy fél évig, akkor ugye gond lesz, de azért jönnek dolgok azt lehet hallani.

Már többen elmondták előttem is, hogy érdemes végigolvasni a questeket mert elég sok vicces, érdekes. természetesen tudom, hogy x idő után azért ez is elég uncsivá tud válni. Én sem olvasok végig mindent, de azértazt mindig megnézem, hogy kb. miről szól. Ha érdekesnek tűnik, akkor végignézem/olvasom....ha nem annyira, akkor meg csak végigklikkelem.