sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17055
    Alapvetően ebben igazad van. Írtam is egy korábbi hozzászólásomban, hogy kb mindenki önellátó...vagy hamarosan az lesz. Ez sem olyan nagy probléma, csak nem nagyon van kereskedelem. Ez nekem csak azért furi mert az eddigi mmokban mindig volt kereskedelem.

Itt a nyersanyagot is csak alap fomrában lehet eladni, mert esnek a húzók akkor is ha mondjuk pl beolvasztod az ércet. Szal mindenki abból is akar egy kicsit. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk egy kb 30 perc alatt össze lehet szedni mindenféle alapanyagot ami elég setek gyártására, potikra, bármire.

Mondjuk sosem voltam nagy kereskedő, szal ezt annyira nem bánom. Eddig kb. 2x fordult elő, hogy nagyon kerestem vmi set itemet, amit ahból ki lehetett volna kapni pikk-pakk, így meg tovább tartott mert épp nem volt egyik trade guildben sem.

Amúgy a guild ah cucc jól hangzik, de veszélyes dolog mert gondolom amjd vmi alapján lehet a jogot megszerezni, viszont mivel nem nagyon van forgalom nem biztos, hogy meg is éri.