24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #16829 Ez nekem is bejött.
"(The UserSettings.txt file can be found in documents/elderscrollsonline/live)
This is from another thread:
Arato wrote: »
I'm pretty sure it has to do with these two settings in the usersettings text file. There were freezes that used to happen before for 5-6 seconds and the way you fixed it was to set SET RequestedNumThreads "-1" to 0 and save the file (has to do with how the game handles on multicore processors)
Now that setting is gone and has been replaced by 2 different settings:
SET RequestedNumJobThreads "-1"
SET RequestedNumWorkerThreads "-1"
I don't know which to edit to 0 or if you should edit both... I'm hoping someone can narrow this down.
My game was freezing. Then I set both to 0. Game works flawless.
Same here. Set both to 0 and now the memory in task manager for eso.exe stabilizes at 1.6 gb. Additionally, I no longer have the short bursts of freeze-up/lag and windows no longer locks up causing me to have to force a reboot." -
Nephin #16828 ZOS_GinaBruno admin
7:28PM Staff Post
Hey everyone, just a quick update -
We're currently testing the memory leak fix, and plan to roll out the hotfix this afternoon. -
Nephin #16827 Eddig tartott. :) -
Nephin #16826 Egy megoldás a memory leakre, nálam egyelőre működik, köszi, Tenca. :D
Someone in zone chat mentioned this, I tried it, and it works for me. ESO floats at 1,090,000K memory used again, instead of ballooning to 3,000,000+
Turn VSync on
Run ESO directly from the game folder and bypass the launcher. -
#16825 Nekem spec eléggé véletlenszerű, hogy mikor érek rá épp játszani, így nem is erőltettem eddig a csapatjátékot. De jól elvoltam a küldetésekkel. Most meg feltétlenül csapatban kell nyomulnom, az úgy elég gáz.
Pont Cyrodill-ben egy solo dungeonban voltam, ami így a kényelmes L50-ről a sokkal macerásabb V5-re változott. Nem mondom, hogy lehetetlen solozni, de azért nagyon oda kell tenni magát az embernek minden egyes csapat szörnynél. Szerencsére a főnöknél már ketten voltunk. -
Nephin #16824 Épp most olvastam én is. -
#16823 Hey guys, we have identified the cause of the memory leak that some of you are experiencing, and are working on a fix. It is not related to addons or graphics enhancement programs. We’ll keep you updated. In the meantime, one thing that can help is if you do not spend a lot of time hanging out on the character select screen. Thanks again for your help earlier! -
Nephin #16822 Hmm, érdekes, majd megnézem, ha bejutok. :) -
Nephin #16821 Majd vissza lesz állítva, szerintem nagyon nem az a legfontosabb és legsürgetőbb probléma, hanem pl. a memory leak. :D De mivel nyilván nem tesztelik minden elképzelhető gépsetupon, hiba mindig lesz. Ráadásul minél komplexebb a játék, annál több a hibalehetőség, ez pedig meglehetősen összetett, finoman szólva. :D
A többiek simán játszanak, nálunk én futottam bele most. :D -
#16820 Bejon, csak eddig tudtam hasznalni egy objektumot, npct, ladat, barmi mondjuk 10 meterrol (hasrautok), most pedig csak 2-3 meterrol engedi, vagyis nagyon kozel kell menni. En meg lusta vagyok, szeretek gyorsan es tavolrol porszivozni, de most igy tenyleg kozel kell masznom mindenhez :D -
HyperManiac #16819 Hát hiba volt ezt kiadni. Nem tudom mikor és hogy fogják visszaállítani a resetelődött zóna quest achikat, de nagyon nem kellett ez az update. Mintha egyáltalán nem tesztelték volna. Egy fejlesztő se tanul a hibákból, úgy látszik ez már így marad mindig sajnos. -
Nephin #16818 Nálam most konkrétan instant crash van belépés után.
Hmm, nem lehet, hogy a lag miatt nem vette be? Vagy maga az opció sem jön fel? Nekem nem tűnt fel ilyesmi. -
#16817 Belefutottam en is, eddig sosem volt ctd, most megtortent.
Kerdes: a targyak hasznlatahoz, beszelgeteshez, stb. csak nekem tunik ugy, hogy "kozelebb" kell menni, vagy tenyleg lecsokkent az interakciok hatotavolsaga? Vannak targyak, amelyeket polcon nem tudok elerni (kosarak, urnak, stb.), csak ha ugralok es ugy "use" :) En mentem ossze, vagy a rendszer valtozott? -
Nephin #16816 Ja igen, a duplasebzéses mobokra is írtak, lesz hotfix elvileg holnap. -
Nephin #16815 Durva memory leak gond van, írtam ticketet, kb. azonnal jött a válasz, hogy tudnak róla és vizsgálják. Elég sok embert érint a Reddit alapján link -
Munkie #16814 Craglornban KELLeni fog a group. Ellenben hozzátenném, hogy jelenleg olyan zzerg vonatok XP farmolnak, hogy hányinger, vágnám őket 1 hétre ki. Menjenek a napra is kicsit. Konkrétan questelésben is akadályozzák az embert. Ha nincs bot, van a féreg ember, szóval töknyolc. Viszont simán találni társakat minden lyukban random felállásban is.
Az zavart egyedül picikét (leszámítva a számtalan új bugot), hogy 10en mentünk szépen sorba kézen fogva questelni, de a questek zöme instákba szólnak, oda meg 4 fős limiteket raktak be.
Nagy kár.
Amúgy vannak benne jó elképzelések, csak szokásos gyatra megvalósítás. Azért este ránézünk a raidre, ha az izgalmas és jó, kicsit kárpótol. Végülis az az igazi "end-game". -
ANDAXINx #16813 Kár, hogy nem sikerült alt karakteremmel összekukázni Cyrodiil skyshardokat. Kifejezetten kemény lett a játék (legalább is Cyrodiilban V5nél kisebb NPC-t nem láttam még), ami nem feltétlenül probléma. A medvés/ogrés barlangot egyszerűen képtelen voltam szólózni, mikor a második sarkon befigyel 1 ogre meg 3 medve egyszerre. -
Rannah #16812 Persze:) Mindenkinek más a preferenciája, ezzel nincs is gond:)
Azért írtam le az én példámat, mert ilyen is van, szerintem nem is kevés. És ha tényleg az lesz, hogy a Vet rangok csak groupban mennek, lehet többen elbátortalanodnak majd, ami viszont a játék egészének nem tenne jót. -
#16811 Szó ismétlés rulez, na mindegy, lényeget megértetted :) -
#16810 Nem mondtam, hogy ez jó, pláne azt nem, hogy ez neked jó. Nekem viszont jó, mert szerintem ez egy jó irány. -
Rannah #16809 Tudtam, hogy megint előjön valamikor "aki szólózni akar, ne játsszon MMO-val" mondat.
Nekem nincs bajom azzal, ha vannak group questek, mert egy MMO erről szól. De azért az durva lenne, hogy az utolsó 10 szint csak akkor "jár", ha tudsz verbuválni csapatot, főleg, hogy nem ez lett kommunikálva a közönség felé. Szeretek multi játékkal játszani, régóta játszom velük, raideltem is, hiányzik, ha nem játszom. De a jelenlegi élethelyzetem nem teszi lehetővé, hogy egy ilyen kényszernek állandóan megfeleljek (csak nagyon kis mértékben, de akkor meg minek fizessek havidíjat, ha havonta kb 4 estén tudok csapatban játszani). Ezzel szerintem nem vagyok egyedül, ezért mondtam ,hogy nem szerencsés.
De majd meglátom, mit csináltak -
#16808 1-50-ig nem kell. Ellentmondás vagy sem, ez egy multijáték, akkor meg kelljen a több játékos akár a questekhez is. -
#16807 Nekem is a kell résszel van bajom. Abban reménykedem, hogy egy kis átalakítással megint solo kompatibilis lesz a karakterem. -
Rannah #16806 Akkor ezzel meg azt a kijelentésüket lövik torkon, hogy 1 karakterrel végigvihető mindhárom frakció, hogy ne kelljen altozni. Szerintem nem szerencsés, hogy (most még) 10 szintnyi contentre rá vagy kényszerítve, hogy csapatot keress.
Tény, hogy V2-es vagyok csak, és nem láttam még a patchot, így csak a hozzászólásodra reagáltam. Nekem a KELL nagyon nem tetszik :)
-
#16805 Nekem tetszik ez a változtatás, szerintem teljesen jó, hogy grpolni kell. Veteran zóna is már end content valamilyen szinten... -
#16804 Nem azért írtam, hanem okaként annak, hogy (emiatt is) lassan haladok, de így viszont az inger és az élmény tovább tart ezáltal. :) -
#16803 Mondanám, hogy csatlakozz hozzánk, de ha jól emlékszem te nem Daggerfall oldalon játszol. :( -
#16802 Hja értem. Az mondjuk tényleg nem szerencsés, és visszaüt(het) csúnyán ha a partyzás nem lehetőség, hanem torkon lenyomott kötelező elem lesz már szintezés közben is. Mert, hogy Craglornban kötelező, az még okés is, endgame contentről beszélünk.
Még nem értem el a VR szintet - tetű lassan haladok, igaz kevesebbet is játszok mint az elején, mert egyedül maradtam és emellett féltem, hogy megcsömörlök az egésztől azzal, hogy minden nap előveszem és darálom a kveszteket :). Így viszont még mindig élvezem.
Azt hittem (/reméltem), hogy a normál zónákban lettek végre azok a public insták, amelyeknek kellett volna már eleve lenniük: 2-3 emberre szabott tartalomnak, nem azonos szinten végigirtható helynek - tisztelet a kivételnek. -
#16801 Veterán szinten a public instákhoz, ha nem csak "farmolni" járt oda az ember, hanem a küldetést csinálta, akkor nagyon is kellett a csapat. Viszont most már a "public" solo instákban is agyonütnek ha egyedül vagyok. :D -
#16800 Pedig már megörültem, hogy végre tényleg 2-3 összeverődött fő kell majd a public instákhoz, és nem lehet a legtöbbjüket szólózgatni. -
#16799 Igen, de nem a public, hanem a solo dungeon. -
#16798 Ceydinhal-os questekért 18k-t kapok VR6-on, a playerekért meg elvileg dupla xp jár. -
#16797 Sajnos nem. :D -
#16796 Most ti a public instanceról ("fáklyás" helyekről) beszéltek? -
#16795 Solo insta, ahova mindenki bemehet, de az eddigiekkel ellentetben most mar nem tudjuk egyedul vegigtolni... Na, azert ehhez,mar tudas kell. -
#16794 Mint casual player amikor egyedül mászkálok a szintemnek megfelelő normál helyszínen, ne kelljen már minden sarkon az életemért küzdenem, ha szembe találkozok 2-3 töltelék ellenféllel. De mióta elértem a veterán szintet nem, hogy könnyebb lenne az életem, inkább egyre nehezebb. ... fura. Ha jól veszem ki a leírásokból ez egyre inkább így lesz. -
Chris #16793 Köszi, sajnos ez nem túl ösztönző. Mi a helyzet a pvp-s fejlődéssel?
Mennyi xp jár player killért ill. mondjuk a Burma-kvesztekért?
-
#16792 Köszönöm! -
#16791 craglorn -
cpuma #16790 belenéztem, nekem meg mintha lassabb lenne a skill reakció,
nyomom az R-t semmi ulti, nyomom még1x végre ellövi, de meg is halok addigra...