Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
En a D3-at tudom csak felhozni peldanak, amig volt benne kozos AH. Hatranya? Talaltam egy Legendaryt, amely spec nem volt jo nekem, es mar lattam a dollar es arany jeleket a szemeim elott. Elso alkalommal. Aztan beneztem az AH-ba, es kiderult, van ebbol meg kb. 20 000 ugyanilyen item, amely olyan olcson voltak beteve, hogy inkabb hagytam a fenebe. Esely nem volt eladni barmit, mert biztos, hogy minimum ezer ugyanolyan targy volt mellette. (na meg mire ezt kilistaztam...)
Elonye viszont ugyanez. Barmelyik altot barmikor, nulla munkaval minimalis penzbol (aranyrol beszelek, nem a RMAH-rol) fel tudtam az adott chapter szintjere oltoztetni, es nem volt gond a haladassal. Mert olyankor meg jol jott az, hogy a banyaszbeka segge alatt vannak az arak.
Maradjunk annyiban, nem veletlenul szedtek ki az AH-t a D3-bol es kertek bocsanatot, mert kurva rossz dontes volt egy megaszerver eseteben. WoWban vagy egyeb, realmekre es szerverekre bontott kozegben mukodne a rendszer, de egy megaszerveren kinyirja a gazdasagot.