sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #17041
    Igen, ezzel egyetértek. Egy global Ah mindenképpen jó volna. Ha azt nem akarják, akkor adott szövetségen belüli.

Mondjuk hamarosan sztem minenkinek meg is lesz minden amit szeretne.

Játékosszám: azért elég sokat tolom ezt (szinte minden este pár órát, hétvégén többet), de mindenhol találtam embert.

Az igaz, hogy sokan elmentek craglornba farmolni anomáliákat, stb, de ez minden játékban így van. Ha rájönnek a játékosok, hogy hogyan tudják a lehető legtöbb xpt kiszedni a leglevesebb idő alatt, akkor mindenki arra ugrik rá. A player már csak ilyen. A veterán szinteken kicsit lassabban jön az xp a questekért. Ha lenne eszük azt is javítanák és szépen minden quest megadná a következő szint x százalékát. Akkor azt is többen csinálnák.

Sok olyan quest van amivel eltölt az ember egy jó fél órát, aztán kap 5k xpt meg egy szar zöld kardot. Sokan éppen ezért nem questeznek.

Több group content jöhetne. Nekem tetszenek a Craglornos insták, a questes dungeonök is elég jók és rengeteg szuper ötlet van bennük (pl elemental army, amikor port kell szórni a levegőbe, hogy lásd az utat. kicsit ilyen indiana jones feeling).

Ilyenek jöhetnének még dögivel. A veterán isnták is jók, de azért a többségükbe jól fel kell készülni meg észen kell lenni. persze van sok ember akinek megvolt mind rögtön elsőre, mi azért küszködtünk párral. De épp az volt a jó benne, hogy láttuk, hogy haladtunk.

Aki most akarja megvenni, azt csak bíztatnám, hogy hajrá! Nem hiszem, hogy megbánná. Ahogy Nephim is mondta korábban érdemes elolvasni a questeket mert igen változatosak és tényleg nagyon jól megírták a legtöbbet.

Nekem továbbra is a Daggerfallos questek jönnek be a legjobban. Az Aldmeritől kikészültem és minen erdőt ki akartam írtani. A Pactesek nem rosszak, de nem fogtak meg, de még csak Deshaanban tartok, szal alakulhat.