Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #17007 Én azért annyira nem érzem, hogy olyan angyob megcsappant volna a játékosállomány. Akármerre megyek, mindig találok embereket.
Másrészt a nyár mindig előfizetés csappanással jár, hiszen sokan nyaralni mennek vagy csak inkább a szabadban töltik az idejüket és nem a gép előtt. Indul a foci vb is holnap, az megint elvisz embereket.
Annyira én nem temetném a játékot.
Mondjuk az is iagz, hogy sokan panaszkodnak, hogy nem nagyon mennek a guild store-ok. Alig vesznek az emberek dolgokat. Ez meg megint csak érthető. Már olyan szempontból, hogy sokan már vet 12őn vannak, kimaxoltak 2-3 crafter szakmát, szóval maguknak tudnak gyártani mindent...ha szükségük lenne rá. Erre jó példa, hogy a potik ára nem nagyon változott, sőt inkább felfelé ment. Ez is majd csak addi atrt amíg mindenki fel nem húzza magának azt is és onnantól majd önellátó lesz.
Ez az egyik baja a kigondolt craft/trade systemnek szerintem. erre még rátettek a játékosok is az anomáliák és bizonyos bossok farmolásásval. Annyi lila cucc esett, hogy kb. soha többet nem kell nagyon aggódnia senkinek.
Én továbbra is azt mondom, hogy csak kéne egy global AH. Ez az 5 guildes dolog meg nem egy nagy ötlet. de ez valszeg nem fog már változni.
Én még elég sok időt tervezek eltölteni a játékban mert még csak egyelőre VR10 vagyok és nem csináltam még végiog a trialokat sem és kimaradt még 3 veteran dungeon is. Szeretnék még legalább 2 karit is felhúzni mert érdekel más játékstílus is. Szerintem vagyunk még agy egy páran.
Ha csak lelkes emberek amradnak az nem olyan nagy baj. Nem nagyon szeretem amikor general chaten megy az anyázás, hogy ez így szar meg úgy szar. Ha nem ettszik neki minek játszik vele? Volt elég sok MMO amit megvettem, aztán kiderült, hogy mégsem az én világom. No, akkor szépen odébbálltam. Nem írtam nagy anyázó postokat mindenhova.
Befejezem mert túl hosszú és csapongó lett a dolog ismét:)