24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16789 Valaki adjon pls egy Craglorn zóna térképről screenshotot, amin az egész zóna látszik. Nem baj, ha nincs rajta egyetlen egy felfedezett hely sem, majd frissítem később :) -
#16788 No, megnéztem egy veteran solo instat, eddig ezeket simán soloztam (rank7-esen rank9-est is), most már nem tudom :) Az xp az növelve lett, de a mobok akkorát ütnek, mint egy vonat, és a hpjuk is növelve lett, 3 fős grpot csak nagy mákkal lehet túlélni :/ Templarként írom ezt. -
Munkie #16787 Tartalombővítés helyett bugbővítés. Ez is egy üzletpolitika na. Ahogy hallom mennyi gáz van, félve indítom el a játékot. :'D -
HyperManiac #16786 Count Adyn-nak ment. -
HyperManiac #16785 -
HyperManiac #16784 Egyszerűen szánalmas hogy képtelenek bugmentesen megcsinálni egy frissítést, amit hónapokon át teszteltek. -
Munkie #16783 Ezt bizony már az NA szerveresek írták tegnap. x)))) -
#16782 -
HyperManiac #16781 Pfff az összes quest achi resetelődött, mintha sehol nem csináltam volna questet. Gratulálok. -
#16780 Meglátom mennyire verik oda a beating jabs-ot. Eddig ez volt a leghasználhatóbb közelharci skillje a templárnak, majd kiderül mennyit kell változtatni a stíluson. Mondjuk a fénylő lándzsa animációtól már a falra mászok ( viszont nagyon hatásos ). -
cpuma #16779 laza 40 perc: 70%
sokan már elfelejtik, amikor a wap volt a sláger :)
mB/s max a NASA-nál volt -
Munkie #16778 de azért saját tapasztalatokig nem ítélkezek! :D -
HyperManiac #16777 Kőkemény 17mB/s-e jön a patch. Holnap estére meg is lesz :P -
Munkie #16776 hát vannak ahol fixelnek dolgokat, van ahol nerfelnek. kik mihez értenek xd -
#16775 http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/100485/was-biting-jabs-nerfed#latest
jaj :D -
HyperManiac #16774 Nem olvasok én facebook-t, nem szeressük az ilyen dolgokat errefelé :)
Aki kitalálja mire hajaz ez az idézet, az kap egy raklap mézsört :) -
#16773 Érdemes olvasni a fb és egyéb oldalakon a kommentjeit azoknak, akik elkezdtek pánikolni, aheylett, hogy vártak volna pár percet :) -
Rannah #16772 Egy ideig hagytam állni a launchert, és elkezdte tölteni -
HyperManiac #16771 Nekem kiírta a play gomb után hogy invalid client, legyek szíves már felpatchelni.
Aztán a negyedik cliens indítás után most kezdett patchelni.
s0n1c:
No problemo elvtárs :)
Nincs harag :) -
cpuma #16770 nekem jön le a patch, pont most értem haza (sajnos nem sokáig) -
#16769 csak vicc volt -
Munkie #16768 Inkább ne akard tudni, ez nagyon gyász. xD -
HyperManiac #16767 Hehe vajon honnan tudtam hogy egy szerencsementes majd normális válasz helyett beszól valamit...
Ja ExH... akkor nem szóltam, minden világos -
#16766 elvitte a cica -
HyperManiac #16765 És hol a patch? -
Ubi™ #16764 EU megaserver is UP. -
#16763 Craglorn GYIK Biztos, hogy kimaradt jó pár dolog (főleg, hogy mindez csak a cikkek alapján készült) ezért akinek van kedve és hajlandósága, az segítsen! :) Írja meg mailben/privátban azt, ami nem szerepel pedig kellene, és felrakjuk. -
#16762 Ha ezzel egyébként azt szeretnék erőltetni, hogy grpoljon az ember, én maximálisan támogatom. -
Munkie #16761 Lehet az "XP * 2" helyett "HP * 2" került begépelésre :( xD -
#16760 http://tamrielfoundry.com/topic/why-were-vr-mobs-buffed/page/3/
:DD -
Ubi™ #16759 De, már 6 órája maintenance van, patch viszont még sehol. Az US update tegnap 7 óra volt. -
TomStorm #16758 Most mi a helyzet?Még az update sem kezdődött el. -
Chris #16757 Az alábbi két pár változtatás tapasztalatairól nyilatkozzon vki legyen szíves a fejlődés szemszögéből. Hátha kedvet csinál a belogoláshoz.
- "Increased the Veteran Point rewards for all quests that you pick up in towns in Cyrodiil."
- "The XP awarded for killing enemy player characters has been doubled." (Ugye ez vonatkozik a veterán pontokra is??)
és
- "Veteran Rank player characters can now group together and receive group credit for monster kills, regardless of the difference in Veteran Rank."
- "Additionally, the veteran XP earned from killing enemies has more than doubled."
-
#16756 Pont most kezdtem bejárni a Cyrodill dungeonokat 50-es enemykkel egészen kényelmes volt, de V5-ökkel szerintem gondban leszek ( még csak V2 vagyok ).
viszont:
++ Fixed an issue where you could encounter extremely long loading screens while zoning into Cyrodiil.
++ Fixed an issue with Veteran Gear armor, which will now give them a higher-quality appearance rather than appearing to look like low-level gear. -
MaRee #16755 Nem lehet, túl hosszú. -
#16754 Egyik oldal se jön be, ezért kértem hogy másoljátok be :) (proxyfilter, meló) -
#16753 nálunk
dulfynál
-
#16752 Valaki tegye be légyszi a patch notes-t, ha hosszú akkor spoilerben. köszi -
TomStorm #16751 Én most ráálltam Nightblade-re.Mivel kipróbáltam az összes class-t így dönteni tudtam.Meg is kapja ma a fekete lovat:)
-
Nephin #16750 Személy szerint egyelőre szeretném befejezni az eddigi kontentet + Craglornt, a többi jelenleg nagyon nem foglalkoztat. :) A raidre szombaton rápróbál a klán, kíváncsi leszek.