Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Igen, tényleg nevetséges, hogy kijött egy akkora méretű patch, hogy mire végigolvasod elfelejted az elejét, lett új content, újabb célok és lehetőségek, de ebből annyi derült ki, hogy bezzeg megint van pár bug, meg nem javítottak ezt, meg azt. Tiszta szánalom.
A híroldalak is azzal vannak elfoglalva, hogy csúszik a konzolos megjelenés, de pozitív dolgokról egy szó sem esik sehol. Én már lassan úgy vagyok vele, hogy nem is olvasom el, csak amit te kiraksz, mert nem vagyok kíváncsi a sok divatfikázó cikkíróra és azok majmolóira.
Esténként szépen felcsurgok ts-re és a többiekkel daráljuk a content-et, vagy átfáradunk pvp-zni és tökre nem érdekel más.
A pvp töltőre beakadás is megszűnt, ami azért zavart, mert több fő esetén, azért kellett 10 perc, mire mindenki bejutott, de ez sem számottevő ahhoz képest, hogy a GW2-ben pl 1-3 hónapot azzal töltöttünk, hogy órákat álltunk sorban a kapuknál és imádkoztunk nehogy kidobjon.
Tényleg nagyon remélem, hogy a játék kitart még előfizetéssel, vagy anélkül legalább 2-3 évig, úgy hogy érkeznek hozzá a contentek meg a javítások rendesen. Habár biztos lesz közben más játék is amit megnézek, de azok is csak 1 év múlva érkeznek legelőbb.
A kommunikációjukon és a marketingjükön viszont javíthatnának, mert ha időnként van is valami az is kevés, sőt a legutóbbi jövőt vizionáló írás inkább csak olaj volt a tűzre, mint segítség. Ott már én is azt mondtam, hogy ez miért kell, bölcsebb lett volna hallgatni, mert az is jobb lett volna. Érdekesnek találom, hogy egy ekkora cégnél nem képesek pár olyan embert felvenni, akinek az a szakmája, hogy nyilatkozzon és ha megteszi, az olyan is legyen.