Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A dolmennél tényleg jó, hogy van láda, mivel most már kapok én is, mivel ha csapatban csapatjuk őket, általában gyógyítok és soha nem kaptam semmit.
Viszont nem lenne rossz, ha később lenne valami script rá, hogy erősödjön, vagy gyengüljön (egy bizonyos szintig) a nehézsége, mert így sokszor nem kihívás, vagy nagyon is az.
Sok függ attól is milyen mobok potyognak, mert volt olyan, amikor a fél csapat elhasalt, meg volt olyan, hogy ugyanazon a területen egy másik dolmennél sima liba volt, ásítósan ütöttük végig.
A térdelős animáció tényleg jól jött, furcsa is volt, hogy mi ez. :)
A Death Recap nem rossz, de betehetnék menübe, hogy akinek nem kell, ki tudja kapcsolni.
Szerintem első havi nagy frissítésnek teljen jó amit nyomtak, habár jó lenne, ha mondjuk most már a sima heti patchek tartalmaznának skill és egyéb funkcióhibák javítását, balanszolását is, nem csak küldetésekét, mert sok minden a béta óta nem megy, vagy bugosan.
Kíváncsi leszek a következő nagy content patch mit fog tartalmazni, remélem nem csak az új raid jön, meg némi körítés, mert jó, hogy van raid, de ne erről szóljon már az első pár hónap.