24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16625 Nincsenek egymást kiegészítő szakmák. De jelenleg a legjobb cuccokat csak craftolás utján érheted el. Legyen az cucc amit nulláról raksz össze, vagy egy talált item, amit craftolással fejlesztesz tovább. -
#16624 Sokat nem tudok a szakmákról, de az biztos, hogy az enchantot baromi nehéz húzni, ha nem vagy csapatban akik tolják alád a bontani való cuccokat, akkor jó hosszú idő lesz. -
Jacky #16623 Szeretnék visszatérni végre a fórum témájához.
Szóval nagyon gondolkodom rajta, megvegyem-e a játékot.
Morrowind, Oblivion, Skyrim nagyon tetszett. Skyrimmel még most is játszok.
Visszaolvastam többszáz kommentet. Sokat megtudtam a TESO-ról.
Arra lennék kíváncsi, hogyan milyen szakmákat érdemes tanulni a játékban?
Enchanting és blacksmithing érdekelne. Érdemes felvenni? Lehet esetleg keresni is ezekkel?
Vannak-e olyan szakmák, amelyek egymás kiegészítői, netán olyanok amik kellenek egy másikhoz? -
alienenemy #16619 Ezzel egyetértek. Az igazi rpg varázsát a személyes jelenlét adja meg. -
alienenemy #16618 Azt állítani, hogy az rpg játékosok az mmo söpredékei elképesztő tájékozatlanságra vall. Elhiszem neked látatlanban, hogy láttál olyat, amit írsz, de ha azt hiszed ez az rpg, akkor inkább olvass utána. (csak gyors segítség: nem ez) -
#16617 Nem nem arra gondoltam. Szerintem az ilyen megoldások elég messze vannak a szerepjátéktót. Remélem a "roleplay generáció" ennél jóval kifinomultabb eszközökkel rendelkezik.
Azon lehet elmélkedni, hogy az MMO-k milyen szinten alkalmasak a szerepjátékra. Látványvilágban persze hozzák a szerepjátékok világát, sőt a küldetések is egyre hangulatosabbak lesznek. Ugyanakkor még egy ilyen kötetlen rendszer is annyi kötöttséget tartalmaz, ami nem versenyezhet az asztali szerepjáték hangulatával, ahol tényleg "bármi" megtörténhet.
Az ESO alaprendszere van annyira jó, hogy simán lehetne vele mesélni is, a világ kidolgozottságáról nem is beszélve. -
#16616 thegodhimself: most veled is eljátszom, hogy egyszer itt ebben a postban normálisan szépen megkérlek, hogy fejezd be, amit csinálsz
- nem azért írom, mert visszaszövegelést várok
- nem azért írom, mert értetlenkedést várok, hogy márpedig te normálisan fórumozol
- nem azért írom, mert ha folytatod, békénhagylak, és nem lesz semmiféle szankció
- nem azért írom, hogy feszegesd annak a határait, hogy mit szabad és mit nem
- nem azért írom, mert kiskirálykodok / kommunista vagyok / anyám kurva / stb
- azért írom, mert ebben a topicban is normális fórumozás fog folyni, mint ahogy nélküled eddig is az ment
- ha marad ez a stílus, ki foglak rakni, és én leszek a köcsögbuzifaszmoderátor, majd fenyegető / kurvaanyázó leveleket fogsz írni, ezeket én nem fogom elolvasni, erre te reflexből alregeket gyártasz, és folytatod - nem, nem fogod.
köszönöm a megértést -
HyperManiac #16615 És tényleg :)
Mindegy, korrigáltam időben. -
#16614 Kissé (hazudok, nagyon) bugos az SG mostanság, random duplázza a kommentek sorszámait mostanság. :) -
HyperManiac #16613 Elnézést, NEM Runningnak akartam válaszolni hanem thegodhimself -nek. -
HyperManiac #16612 van=vagy -
HyperManiac #16611 Én is trollkodom néha, de tiéd a pálma. Sőt, ez már engem is zavar. Szimplán hülye van. Hm? -
cain #16610 nem érted... csak ilyen van, mert ő csak ilyet látott. xD -
Jacky #16609 Omrega nem ilyenre gondolt ... -
#16608 Kösz, épp kérdezni akartam :) -
#16607 Fred a szavazást lezártam. Majd készítek egy újat 2-3 hét múlva, új kérdésekkel. -
Although #16608 Nem érdekel a Wow és a klónjai se. Van ilyen is, ez is egy szerep. De speciel nem ilyenekkel játszottam, azok között olyanok voltak akik még a Bioware sztori íróit is megették reggelire, pedig például az egyik egy egyszerű svéd kórházi nővér volt. Sose fogod megtudni milyen amikor ilyenekkel mész egy dungeonba és az tényleg életre kell. Vicces, hogy te egy szimpla csaló, másokat nevezel söpredéknek :) -
thegodhimself #16607 "még létezett a roleplayer generáció" Most is létezik, ők az mmo playerek söpredékei. Ha nagyon hiányzik akkor a wow-ban ott van az Argent Dawn realm, az ilyen. A Lions Inn-ben 20 goldért szopást mímelnek a pincében, 50-ét fekszenek az ágyon vele, stb mert ők prg lotyók. Nem vicc, nézd meg trial account-al. -
xalyy #16606 Muszáj ilyen lépéseket tegyenek nehogy bebukjon a játék :D -
MaRee #16605 Nagyon rendes az eso ügyfélszolgálat! Ugye írtam, hogy nem tudok előfizetni, mert a kártyámon még mindig le van "fagyasztva" a 13 EUR, amit az első ingyen hónapért kellett beírni.
Sajnos nem tudnak ahhoz hozzányúlni, de addig is kaptam 5 nap ingyen játékot, hogy amíg a pénzem elérhetővé válik, játszhassak :) -
#16604 -
#16603 Padomay :) -
#16602 Fred ha vannak Daedra princek, akkor ki a papa meg a mama? :D -
#16601 Lakoma .. valamiért nem szereti a kép beszúrását erről a linkről. -
#16600 -
A megérdemelt pihenés.
Kb. ez volt az a pont ahol elhatároztam, rágyúrok az étek készítésre. Szerintem 1-2 kék recept után megéri a befektetett 6-7 skill pontot. Talán ez a leggyorsabban fejleszthető szakma, és miután megvannak a "kedvenc" fogásaink, már csak a hozzá való alapanyagokat kell felvenni.
Egy parti lakoma készítés, útszéli fogadó vezetése jót tenne a szerepjátékos hangulatnak.
-
#16598 Sajnos továbbra sem lettek fixálva, a passiveok bugosak, az ulti továbbra is op szerintem, a mist speed csökkentés meg felesleges volt. -
proba718 #16597 Eladö egy digitális account:
+60 napos game time-al feltöltve
játszható napok 77
lvl36sorci ,ló extra bag ,stb
ha érdekel írj
9000 huf -
#16596 TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS! -
MaRee #16595 Ismerem a grottos farmot, kipróbáltam én is pár haverral, ők nyomják azóta is orrba-szájba, én kb fél millió xp-t szedtem ki belőle vr3-on. Bug / exploit, nem szeretném, hogy később bannoljanak miatta, vagy elvegyék a szintet. -
Although #16594 Ez rendben van, hogy csinálod, de még büszke is vagy rá és hirdeted. Ez már nem a játékról szól. Tudod azt nem értem miért játszotok bármivel is, mert nem azért hogy élvezd vagy kikapcsolódj az biztos. Szerencsés vagyok akkor kezdtem az mmot mikor még létezett a roleplayer generáció, legfeljebb sajnálni tudom azokat akik most kezdik az mmo műfajt és tőletek tanulnak. -
ANDAXINx #16592 46. szinten? Én konkrétan még Eastmarchban jártam. -
#16591 NBvel az a fight pont emiatt EZ. A többi classal azért kicsit nehezebb. Mondjuk nem sokkal. -
MaRee #16590 Nekem az utolsó küldetés a legnehezebbek közt volt, bár én 46 vagy 47. szinten értem oda (volt is utána szenvedés meg grind 50ig :D), rangedként elég rendesen megszenvedtem a bossfightot.
Az OP nyálas vámpírok szerencsére meg már fixálva lettek, már csak a vérfarkasokkal kéne kezdeni vmit -
ANDAXINx #16589 Azért a "végső" harc nem kicsit volt kiábrándító:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hangulatos, zenei aláfestéssel teljesen eltalált volt a Molag Bal elleni küldetés. Gondoltam (szerintem joggal), hogy itt valami kőkemény harc várható. Aztán az egész boss harc nem állt másból, mint venom arrow+swallow soul, meg néha eltűnés. Roppant nagy csalódás volt, sokkal komolyabb harcokba futottam bele akár ranged akár melee felállásban, egyszerűen többet vártam, sokkal többet vártam a főgonosztól. 353k HP, és semmi, csak 2 skillt kellett nyomatni. Szerintem ezt elszúrták.
Veteran területekkel kapcsolatban:
egyszerűen vicc, hogy kifosztok egy hordót vagy akármit és a legalapabb szakács alapanyag esik belőle. Lvl50re gyártanék kaját, de így hogy?
Annyira szeretem, hogy hosszú hónapokig megy a zárt béta, ahova csekély esély volt bekerülni, és ilyen marhaságok maradnak benne (nem beszélve az OP, nyálas twillight-fun vámpírokról) -
Andule #16588 de gyanítom ez volt, mert invalid code-ot írt ki. csak fura h mit küldenek akkor bármit ha egyszer automatikusan hozzáadták az 5 napot. (a kódot nem értem ebből.) -
proba718 #16587 Eladö egy digitális account:
+60 napos game time-al feltöltve
játszható napok 78
lvl36sorci ,ló extra bag ,stb
ha érdekel írj
-
MaRee #16586 A veterán fejlődés öröm az ürömben, mert örülök, hogy láthatom a többi területet is, viszont az altozástól teljesen elveszi a kedvem. Nincs kedvem ezredjére végig nyomni ugyan azokat majd megint, bár a veteran questek közül semmit nem olvasok már el, csak rohanok. Egyébként meg questelés a legjobb mód még mindig a veterán fejlődésre, nálam 1 terület full megcsinálása = 1 szint. -
Chris #16585 Nem, sajnos ez ilyen, borzalmasan lassú és hosszadalmas. Jelen formájában a veterán fejlődés a kedvem is elveszi a belogolástól.
A magyar guildek amúgy hogy állnak, maradt a kezdeti aktivitás vagy visszaesett?
-
Ubi™ #16584 Nem. Én is így jártam. Az indulásnál megadott bankkártyám közben lejárt, ezért cancel volt nálam is. Tegnap az új kártyával megpróbáltam 1 hónapot befizetni, mert hogy este már nem engedett be. A számlámról leemelték/zárolták, jött is róla az SMS. 2 perc múlva kaptam 1 mailt, hogy cancel lett az accountom és nem tudták levonni az 1 hónapot. 1 perccel később kaptam 1 másikat, hogy örülnek, hogy megújítom az accom, a következő fizetésnél automatice le lesz vonva. Közben nem tudok bejelentkezni, mert a loginnál azt írj, hogy nem aktív az előfizetésem. Persze az 04.04-es indulásnál beadott és utána lemondott előző levonást még mindig nem írták jóvá. Jelenleg az a szitu, hogy 2 hónapnyi pénzem ott ketyeg náluk és még játszani sem tudok. Persze rögtön írtam a supportnak, akik visszaírtak, hogy tudnak a hibáról, javítják. Nem egyedi eset, mert a fórumokon is írnak róla. Mentségükre legyen mondva, hogy küldtek +5 nap bónuszt, hogy amíg ki nem javítják tudjak játszani.