sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    - Sokkal stabilabban fut mint eddig a kliens, bar eddig sem volt gondom vele, 2-3 CTD-m volt a hetvegen, a memoryleak hotfixig. Azota egy sem. (se 301-es error, ami miatt nyignak sokan)
    - Az uj hangok nagyon jok. Sok helyen csak felerositettek egy-egy effektet vagy elhalkitottak masokat, pontosan nem tudom, DE nagyokat pislogok egy-egy helyszinen, amikor korabban nem hallott vagy alig hallott effektet fedezek fel. (vulkan kitores, vagy gejzir a kozelben, esetleg valami nagyobb balhe egy kozeli tisztason - es ezek tavolrol hallatszo ambi effektjei)
    - Csak rajottek a fejlesztok, hogy a Dark Anchoroknal a 10% sebzes/heal kriteriumnak nem lehet megfelelni ha par veteran azzal szorakozik, hogy lowlvl zonakban farmolja ezeket. Most mar mindenki megkapja a chestet a vegen, aki reszt vett a buliban. Igy a VR10-12esek, akik farmoljak a dolmeneket es a lowlvl bossokat konkretan bekaphatjak a ****.
    - Vmelyik peccsben eltunt, de most visszajott a lehajolos effekt. Vagyis, amikor kapok egy stunt, akkor leterdel a karakterem, nem csak all es nez elore butan. Betaban volt mar ilyen, de aztan ez az animacio eltunt, most megint elojott - szerencsere.
    - Nagy plusz, hogy eddig nem nagyon lattam botokat. Vannak, meg most is, de sokkal kevesebben. De az is lehet, hogy csak lassan frissitenek es majd jonnek, nem tudom :)
    - Jo par helyszin belseje valtozott, barlangok, romok, stb. Nem nagyon, de bekerultek olyan kornyezeti objektumok, amelyek feldobjak a kornyezetet, es nem tunik annyira repetativnek egy-egy layout.

- Ami viszont nem tetszik, hogy a fire es lighting effektek "fenye" a fegyverek elovetelekor megint olyan bena estenkent (ingame este es/vagy "sotetebb", fenytelen teruleteken), mint korabban. Faklyake is.
    - Death Recapra nem jottem meg ra, hogy mi ertelme vagy mi szukseg van ra. Trialokon lehet hogy hasznos, nem tudom, de PVE teruleten egyelore inkabb csak erdekesseg, mint sem fontos. Foleg, hogy aki nem vak vagy fakezu, az ugyis tudja, mibe halt bele.
    - Doshia most mar 2 utes (direkt megneztem egy 10-es karakterrel), ami vicc, ennyire nem volt azert nehez kinyirni, hogy szarra legyen nerfelve.

Illetve, csak a hetvegen talaltam 5 racial konyvet (oke, lowlvl faji racialok) es 5 treasure mapot ugy, hogy korabban ehhez a mennyiseghez kb. egy honap jatekido kellett. En ugy csinaltam volna mar az elejetol, hogy kurva ritka drop lett volna a racial, igazi erteket ad "unique" erzest adva az egesznek. Sajnos most, hogy lassan mindenkinek megvan mindene, semmi egyediseg, semmi extra nincs, maximum a skin miatt erdekes.

Ennyi :)