sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nekem ne mondd, én is ezt írtam korábban, hogy nagyon hiányzik nekem (jött is a komment rá, hogy marhaság, vannak fontosabb dolgok is, stb.) :)

Egyetlen egy baja van az ESO-nak. És a bajt tessék idézőjelesen érteni. Mégpedig az, hogy istentelen sok a PVE tartalom benne. Elkezdi az embert, és jönnek a jobbnál jobb küldetések egymás után. Oké, ezek 80%-a a nyomorról, a szenvedésről és a kilátástalan helyzetben lévő emberek megsegítéséről szól egy háború sújtotta depressziós világban, de legalább a sztorik jók. Szépen haladsz is előre, újabb és újabb sztorik jönnek (amelyek természetüknél fogva ismerősek, hiszen továbbra is meg kell menteni majdnem mindenkit az adott RANDOM ellenségtől). De mindezért kárpótol a döntési lehetőség, a többféle megoldási variációk, stb.

Viszont, akármennyire is jók a sztorik, mindig eljön egy olyan pillanat, amikor az ember picit "tele lesz". Volt is itt szó róla a napokban, hogy elér az ember 50-es szintre, hurrá, aztán rájön, hogy van még előtte két teljes szövetség, 10 veterán ranggal amely időben kb. duplája az addigi játékidőnek. Na itt azért sok ember megbicsaklik kicsit. Főleg úgy, hogy tudja tudat alatt, hogy ketyeg az előfizetés, "menni kell tovább".

És pont az ilyen túlcsordulásos eseteknél lenne jó, ha lenne valami kikapcsolódás. Valami teljesen más. Mert OKÉ, van PVP, van crafting, lehet outdoor bossokat farmolni, lehet menni dungeonokba, de szerintem nagyon jól illene ide egy Hearthfire szerű House/Housing. Amikor ugyanúgy eltöltenél napont aX órát a játékba belépve, de nem harcolnál, hanem gyűjtenéd a házad építéséhez szükséges alapanyagaokat, építenéd a házad, rendeznéd be vásárolható/gyártható cuccokkal, magas fokú testreszabhatósággal, stb.

Bármelyik TES részt ha nézed, a teljes játékidő jelentős részét töltötte a játékos a házában (akár többen is), mire lepakolta a cuccait, vagy ha volt mannequin modja, akkor felöltöztette a babákat, stb. Itt az ESO-ban is kellene valami egyéb, amiért érdemes belépni és amely kikapcsolódást jelent a sok PVE kveszt között. Nadj'sten fel is tölt :) Lóverseny pl. jól hangzik, meglátjuk mi lesz belőle.