sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ANDAXINx
    Azért a "végső" harc nem kicsit volt kiábrándító:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hangulatos, zenei aláfestéssel teljesen eltalált volt a Molag Bal elleni küldetés. Gondoltam (szerintem joggal), hogy itt valami kőkemény harc várható. Aztán az egész boss harc nem állt másból, mint venom arrow+swallow soul, meg néha eltűnés. Roppant nagy csalódás volt, sokkal komolyabb harcokba futottam bele akár ranged akár melee felállásban, egyszerűen többet vártam, sokkal többet vártam a főgonosztól. 353k HP, és semmi, csak 2 skillt kellett nyomatni. Szerintem ezt elszúrták.

Veteran területekkel kapcsolatban:
    egyszerűen vicc, hogy kifosztok egy hordót vagy akármit és a legalapabb szakács alapanyag esik belőle. Lvl50re gyártanék kaját, de így hogy?

Annyira szeretem, hogy hosszú hónapokig megy a zárt béta, ahova csekély esély volt bekerülni, és ilyen marhaságok maradnak benne (nem beszélve az OP, nyálas twillight-fun vámpírokról)