sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omrega
    összeírtam a gyártható szettek képességeit:

Death's Wind - T2 (3) - 35% alatt van az életed és közelharcban megsebeznek akkor hátralöki a támadót, 3 percenként 1x
    Night's Silence - T2 (3) - Lopakodás közben 40%-al növekszik a természetes gyógyulás
    Ashen Grip - T2 (3) - Közelharcban 10% esély van egy sárkány leheletre , maximum 4 másodpercenként

Torughs Pact - T3 (3) - +100 Armor - (5) - A fegyveren lévő bűbáj 1 másodperce gyakrabban aktiválódik
    Twilight's Embrace - T3 (3) - 10%-al jobban hatnak rád a gyógyítások
    Seducer - T3 (3) - A varázslatok 3%-al kevesebb mágiába kerülnek

Magnus' Gift - T4 (3) - 5%, hogy az adott varázslatod ingyen sütöd el.
    Hist Bark - T4 (3) - +200 védelem fertőzések ellen - (5) - Amíg blokkolsz 200-al megnő a kitérésed ( dodge rating )
    Whitestrake's Retribution - T4 (3) Ha az életed 30% alá csökken akkor kapsz egy 145 pontos pajzsot. 3 percenként 1x

Vampire's Kiss - T5 (3) Ha megölsz valakit, akkor 8 másodpercig 50%-al megnő a természetes gyógyulásod ( health regeneration )
    Song of Lame - T5 (3) +11 Health recovery - (5) - Ha 30% alá csökken az életed, akko 8-at sebzel a támadóra és annyit gyógyulsz amennyit sebeztél, 30 másodpercenként 1x
    Alessia's Bulwark - T5 (3) + 100 páncél, - (5) - Ha közelharcban megsebeznek, akkor 10% eséllyel a támadód hatásossága ( power ) 10%-al csökken 5 másodpercre

Night Mother's Gaze - T6 (3) A kritikus találataid az ellenfél páncélját 20%-al csökkentik 5 másodpercig
    Willow's Path - T6 (3) +5% varázslatok (spell) kritikus esélyére - (5) - Nappal harcközben minden regeneráció 20%-al jobb.
    Hunding's Rage - T6 (3) +11 állóképesség ( stamina ) regeneráció - (5) - +5% fegyveres képességek (abilities)

Spectre's Eye - T8 (3) +47 mágia (5) - +20% esély elkerülésre ( dodge ) 3 másodpercig miután nem ingyenes varázslatot sütöttél el, 6 másodpercenként 1x
    Kagrenac's hope - T8 (3) +10 állóképesség regeneráció - (5) - 25% csökken a feltámasztás ideje
    Eyes of Mara - T8 (3) +80 varázslat ellenállás - (5) - 3%-al kevesebbért varázsolsz amíg gyógyító botot forgatsz
    Shalidor's Curse - T8 (3) +12 mágia regeneráció - (5) -Ha a megtámadott célpontod élet 20% alá csökken, akkor 15%-ot gyógyulsz, 30 másodpercenként 1x

Orgnum's Scales - T8 (3) V1 +119 életerő - (5) - ha az életed 50% alatt van akkor 50%-al megnő a természetes gyógyulásod
    Oblivion's Foe - T8 (3) V1 +10 mágia regeneráció - (5) - 2 lélekkövet kapsz vissza ha feltámasztasz valakit, 60 percenként 1x

Én most 5 traites szettet tudok gyártani, így Heavy Vampire's Kiss + Magnus's Gift - el mászkálok. A vampire kiss eléggé hasznos tud lenni 3-as csoportok ellen.

Persze a kelme és a fafaragó traiteket is fejlesztem folyamatosan, pld. pajzsból lassan megvan a 6.
    Azt nem értem miért nincsen olyan szett amihez 7 trait kellene.