sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #16471
    Hát ez a housing is veszélyes dolog. Mert a játékosok egy részét roppant mód érdekli a dolog, ugyanakkor van egy elég nagy réteg, aki azt mondja, hogy pont leszarja a saját házat meg a guildét is mert ő inkább jobb pvpt akar, újabb instákat akar, új geart, szinteket, stb stb stb.

Arról nem is beszélve, hogy nehéz jól megcsinálni. Mert ha csak egy alap Skyrim szerű dolog lenne, akkor az nem az igazi, ha egy eq vagy swg szerű lenne, az már sokkal jobban nézne ki, de iszonyú erőforrás kell neki és attól még sokan nagyon hangosan szidni fogják, ha meg szarul csinálják meg, akkor meg mindenki szidni fogja:)

Én személy szerint örülnék neki mert szeretek elbótolgatni a kis házaimban néha, szóval remélem egy használható verzió érkezik. Viszont az is igaz, hogy előbb javítani kéne a bugos questeket, be kéne lőni jól az instákat, a boss lootot és a ládákat is javítani kéne (tudom, hogy ezek jönnek Craglornnal, de azt még nem láttuk) és a veterán területeken is fixálni kéne az xpket, a dungeonöket jobban szintre lőni és valszeg az alap pvpvel is vannak gondok (azt nem nagyon toltam még eddig).

Ez persze rengeteg idő meg energia, de ha úgy jön ki akár Craglorn akár bármi más, hogy full bugos az összes dolog, hasonlóan optimalizálatlan a loot és az xp és tele van explotolható dologgal, akkor azzal többet ártanak mint használnak.