sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #16419
    A sok rossznak nem kell hinni. Nincs nagyobb baj a játékkal. Persze, kis finomhangolás itt-ott még kell majd, de ezeken dolgoznak.

Bugos quest nem túl sok van, de ezeket is javítgatják folyamatosan.

A boss loot dolog majd változik Craglornnal, egyelőre olyan, amilyen. Van aki szerint ez így jó, mások meg szidják. Ez sem új egy MMO-ban.

Amire fel kell készülnöd az az, hogy a játék a questekről szól. Igen változatos és ötletes questekkel van teli. A területek jó nagyok és lehet bóklászni eleget. Az end game nem feltétlen a többi MMO-tól megszokott end game. Itt még több questezést jelent és egy kcisit lassabb fejlődést. ez eleinte furi lehet, de ha rákap az ember az ízére nem gáz és szépen lehet fejlődni is.

Dungeonök vannak, ezekből van saját (insta) és van public is. Van amelyik könnyebb, de van olyan is ahova grouppal célszerű lemenni.

pvPről sokat én nem tudok mondani, de a klasszikus várfoglalós dolog. Azzal megspékelve, hogy iszonyú nagy a terület és lehet pve questeket is csinálni. Sokszor zerg fest, de ez sem új dolog. azért néha lehet jókat harcolni. Valszeg többször is ha beleszokik az ember. jelenlegi karimmal egyelőre nem nagyon pvpztem, de majd lehet annak is eljön az ideje.

Érdemes megvenni sztem és egy hónap játékidőt tartalmaz játék megvásárlása. Sztem előfizetni is érdemes rá, de ha csak azt az egy hónapot pörgeted ki, akkor is bőven megéri.

Nem érdemes nagyon a sírókra hallgatni egyik fórumon sem, mert sokszor kiderül, hogy azért sírnak mert nem ismerik a saját kasztjukat/karakterüket és kb. fogalmuk sincs, hogy ki-kivel van. Csak hisztizni könnyebb mint egy kicsit gondolkodni.

Van elég sok magyar is a játékban és akikkel eddig találkoztam mind jó arcok voltak, guildben sincs semmi hiszti. Ha kell szívesen segítenek mindenben.