Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #16207 nekem tetszettek a kezdő Daggerfallos küldik is. Valahogy nagyon eltalálták a világot és az egész körítést. Az meg nálam külön plusz, hogy nem ilyen happy endinges questek vannak. Néha tényleg sajnálom az adott npcket mert eléggé szopatja némelyiket az élet:). ez nem sűrűn szokott velem előfordulni egyéb játékokban.
Néha kicsit untam mondjuk a szellemvilágos küldiket mert azért itt-ott elgurult a gyógyszer és álomból is álomba mentünk, de ezek is elég jól megírt dolgok voltak.
Viszont a veterán területekre már nem volt idő úgy látszik. vet 2 es rangon tolom még Auridonban, de nem mindig sikerült upgardelni a lootot. Arról már nem is beszélve, hogy pl. a Banished Cells veterán dungeonban sime lvl 15 ös cuccok potyognak a ládákból, a bossok viszont veteran 5ös itemeket dobálnak és így a mókán kívül sok értelme nincs lemenni ezekbe per pillanat. Mondjuk én járok mert szeretem a kihívást, de az is beszédes, hogy a legjobb runt egy olyan csapattal csináltam (random) ahol egy vet2es volt és három vet 1 es. Relatíve kevés fekcéssel meg tudtuk csinálni, pedig az elején nagyon úgy tűnt, hogy kevés lesz a dps.
Néha nem nagyon értem, hogy hogy jutnak el az emberek veterán szintekre mert olyan tankokkal lehet találkozni, akik dobják az aggrot, a vámpír miatt ha vki gyufát gyújt mellettük már el is bukták a hpjük felét és azért néhány dpsnek is kihívás megértenie, hogy ne kifelé fusson a healekből meg hogy ne álljon a piros körökbe, stb stb.
Ezeket remélhetőleg hamarosan javítják és Craglorn is játszható lesz kisebb vet rangon is.
Más: a main story vége meg coldharbour vége viszont iszonyat feelinges. Nagyon régen élveztem questeket ennyire.