The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Igen.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

nektek is ez a verzio?:Eso.live.1.0.0.956792
PiszkosFred
Elso bekezdeshez odavennem a kenyelmesseget (lustasagot) is, a sajat peldambol kiindulva. 😊 Egy kattintas, puff, kesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ahet
Abban teljesen igazad van, hogy aki nem szeretne gondot magának, avagy tudja magáról, hogy a kisördög ott fog dörömbölni a fejében, és elbizonytalanítja; az válassza a legbiztonságosabb megoldást a vásárlásra.

Ellenben aki szeretne részesülni a különféle boltok akcióiból, az pedig igenis vegye a fáradtságot, és nézzen utána a boltnak, és megnyugszik. Szerintem a többségünk, nem az elsõ játékát vásárolja, nem az elsõ head startján vesz részt. Mégis felmerülnek ugyan azok a kérdések. De még ezzel sincs baj, mert az a biztos ami kezünkben, de itt meg életbe lép amit Fred mondott. Van megoldás arra, ha valaki nem szeretné elkerülni a legkisebb kockázatot is.

Egyébiránt: GMG - The Elder Scrolls Online - FAQ

The gods have disconnected you ...

GMGhez 20%-os voucher ESOra is: PLOCVS-G2T5YX-DATY6M

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
Most ugy beszelunk mar lassan errol, mintha vedeni kellene egy-egy forgalmazot, boltot vagy kereskedot, barmit, pedig senki sem allitotta, hogy A jobb mint B. Viszont mindenkinek megvan a rutinja (modszerre gondolok elsosorban), ahogy vagy ahonnan be szokta szerezni a dolgait. En csak azt tudom ajanlani, amit vagy akit ismerek, ezert is linkelem a CDG-t mindig, mert oket ismerem, kezdetektol fogva naluk vasarlok. Ha ad valaki linket mas boltrol, azt is kirakom, ahogy a preordert is kiraktam vagy 5-6 bolt kinalataban anno.

2 hete mar - kb -, hogy folyamatosan megy a "kaptatok mar kodot?", vagy "mikor kuldik mar a kodot?" vagy a "kaptam kodot, de vajon az most EA vagy a jatek kodja?" stb kerdesek. Nincs ezzel baj, csak picit kaotikus az egesz, mert a boltok se ragjak a szajba a dolgokat, es a jatekosok sem neznek utana a dolgoknak. Erre irtam en azt - es ezt vallom tovabbra is -, hogy nekem mindig meger az elet barmely teruleten, nem csak most par ezer forint extrat az, hogy egybol el van intezve a dolog. Megvettem 3 peldanyt az eso boltjabol, kesz, vege, mas dolgom nincs, mint beloni a CC-t negyediken es addig is, meg utana is jatszani. Dragabb volt, persze, de ott egye meg a fene, nem kell varni erre meg arra, nem kell izgulni, hogy jo e a kod - mert olvasni am sok ilyet. Oke, fele user error, ezt is tudjuk.

Akinek van otlete, ajanlata, az dobja hozzam vagy irja meg mailbe, es kirakjuk. De addig csak azt tudom ajanlani, amit en szemelyesen ismerek. 😊

Hát ezt még én sem tudom. Egy biztos mele kaszt lesz
Count Adyn
Találtam 30 eurót paypalomon o/ jó hogy mondtátok😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

j0nNyKa
en csak ugy vagyok nyugodt, ha akostol rendelek - egyreszt mert a legolcsobb, masreszt mert ha kitalalok valamit egy nap mondjuk reggel, az max aznap este, de inkabb mar delelott - kora delutan nalam van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem járulsz hozzá a pontokhoz guestként, nem?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

GMG-tõl már én is nagyon várom,de ahogy olvastam 04.04-ig fogják valamikor kiküldeni a végleges kulcsot...
PiszkosFred
Ez jo hir, ha mar nincs buntetes es korlatozas guestkent, mert akkor legalabb 1 extra lehetosege van mindenkinek egy-egy rossz dontes utan - ha nincs alliance pont valtani.

Mar csak azt kellene meg eldonteni, hogy melyik legyen a main karakter. Eddig mindegyik bejovos sajnos <#idiota>
Szaruman
Ahogy néztem, vendégként mindent megkapsz a hadjáratban, egyedül császár nem lehetsz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

PiszkosFred
Virtualis szerverek, vagy amolyan "instanceolt Cyrodiil" 4-5000 embernek. Performance es egyeb letszambeli okbol kifolyolag meghuztak egy letszam hatart, es ez alapjan a hatar alapjan szeparaljak az embereket ujabb es ujabb "hadjaratokba". De csak PVP szempontjabol, PVE teruleten teljesen mindegy hova tartozol, barmikor partyzhatsz mas hadjaratba tartozo emberekkel. PVP-ben nem, maximum vendegkent, de akkor se pont, se progress, csak max moka.

PiszkosFred
Ezert is irtam a posztba, hogy mindenki nezzen szet a szamara kedves boltban 😊 Nekem megeri az a par ezer forint kulonbseg a nyugalmat, mas csak az arat nezi. Nincs ezzel baj, mindenki ugy vasarol, ahogy jol esik.

sWbFII
de éreztem hogy a link nem fog így mûködni xD sry
Amúgy Fred ezek a hadjáratok pvpnél lényegében csak különbözõ szerverek? Semmi több? -> http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
cd galaxis 8k
akkor inkább 6k-ért livekodok.com

sWbFII
n

TVelvet
valaki kapott már gmg-bõl? 😞
PiszkosFred
Azt toluk kerdezd meg. En mar nem tudom kovetni ezt, hogy most ki mit mivel meg hogyant... 😊

vásárlásról kapott számla sorszámát a megrendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel. (Balfac vagyok 😊
Már meg is rendeltem mindkettõt 😊 A pre- ordert árát a boltban fogják a számlával, levonni?
Köszi!
j0nNyKa
mivel meg sehol nem letezik, nem

PiszkosFred
20 perce irt a CDGalaxis, hogy hozzajuk mar megerkezett a dobozos ESO es a TimeCard is.

GC-t lehet már elõrendelni valahol hazánkban? sry ha volt már..
Köszönöm. Már hirtelen azt hittem, valamirõl lemaradtam.
PiszkosFred
Csak apr 4-en, vagy utana, ahogy lejar az EA.

Meg lehet már adni a payment methodust?
PiszkosFred
Koszi. Azt hittem mar "sima" opcio lett a managementen belul.

PiszkosFred
Valasztani kell payment mehtod kozul valamit, igy sanszos, hogy valamit kell valasztani.

BEAST
Paypalt el is felejtettem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
vagy paypal vagy magahoz az aktivalashoz egyelore semmi

Fpocok
De van benne egy hónap ingyen játék nem? Akkor minek? <#nemtudom><#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Vagy gamecard.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bankkartya kell mindenkeppen az aktivalashoz?
sWbFII
Egy nap, tízen kilenc óra, négy perc és 17másocperccel kezdés elõtt végre visszakaptam a hitem és be tudok logolni a játékba 😄 Most már csak az lenne a nagy pofára esés ha nem kapnám meg a cdkulcsot, de ilyenre neeeem is gondolok. Mondom nem!<#email>

sWbFII
Supportot kell kérni levélben vagy telefonon, és csak õk tudják átrakni. ID-t és emailt-t is lehet változtatni!
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/7237
Have fun! Nekem végre most írt vissza support de most 5percen belül 2 is 😮

PiszkosFred
Ezt hol olvasod? Mert redditten is láttam tegnap hasonló topikot, de az acc.management nem engedi egyelõre.

drop
sWbFII
Most olvasom már LEHETSÉGES AZ EMAIL VÁLTÁS! Van remény... csak írjanak már vissza 😄 !

Omrega
Azért az embert küldünk a marsra project is eléggé nyögvenyelõs.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

én most írtam nekik egy problémával kapcsolatban , 3 percen belül javítva volt... szerintem írj megint valahol eltûnt a leveled
sWbFII
Ne aggódj megkapták a levelet mert már régebben beszélgettem James kollegával ugyan így. Csak akkor másnap írtak egybõl nem kellett 1 hetet várnom. Bár gondolom most rengetegen írnak nekik.

A hivatalos honlapon? Vagy hol? Mert a kliensben esélytelen, hogy most belépj, amíg nem mennek a szerverek.
sWbFII
-nem tudok belépni a felhasználómba
-probléma kóddal
(2-t is írtam már 😄 )

Milyen ügyben nem válaszolnak?
sWbFII
Én meg kezdek bedilizni hogy 1 hete nem válaszol a support... óránként 2szer nézem a leveleimet.
Kezdem egyre inkább úgy érezni hogy nekem csak jövõ hétvégén kezdõdik a móka...ettõl pedi <#boxer><#falbav><#violent><#vigyor1><#zavart2>

j0nNyKa
ja igen, az 1 óra az átállítás miatt van, de az 1 hónap? mármint tudom, hogy a javascript valamiért a hónapokat 0-nál kezdi számozni, de könyörgöm, miért?