sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Chris
    Érdekes amúgy ez a kérdéskör a kvesztekkel kapcsolatosan. Kezdetben volt ugye a béták idején az a probléma a kezdő szigetek bezártságával/linearitásával, amit ugye javítottak is a kezdésre. Ezen felül én személy szerint finoman szólva "nem jöttem lázba" az alacsonyabb zónákban való kveszteléstől sem, ellenben a daggerfall utolsó két zóna (Bangkorai/Coldharbour) olyan kiugróan magas szinten van összerakva, mintha egy teljesen más csapat csinálta volna őket. Kiváló phasing, nem annyira bullshitnek tűnő döntések, érdekfeszítő, nagyon jól felfűzött story, stb., le a kalappal előttük.
    Szóval nem tudom hova tenni ezt a kettősséget, mintha két, egymástól teljesen függetlenül dolgozó, nem felügyelt csapat csinálta volna őket. Kíváncsi leszek majd a másik két frakció területeire.

Ezen felül, spoiler nélkül, érzek egy apróbb dramaturgiai törést a main storyban is 40-45 között. Vki volt még így ezzel?